Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו שמע על חברת "תן גז"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוחחתי שם עם מישהו בטלפון, וגם עם המנהל. לא זוכר את השמות, עבר זמן. בטלפון המנהל היה אדיב מאוד וסבלני. התעניינתי בבוסטר בלימה לפאג'רו קינג, והוא אפילו נתן אחריות של חצי שנה לרכיב משופץ (נהוג בחלק מהמקומות רק 3 חודשים).

בסופו של דבר לא עשינו עסקה כי מסתבר שהלך רכיב נוסף שלא נאמר לנו שהוא כלול בהצעת המחיר שקיבלנו. אחרי בדיקה נוספת יצא שההפרש במחיר כבר לא היה משמעותי והשארנו את הרכב במוסך הראשון, כך שמבחינת מקצועיות ואמינות לא בדקתי, אז אני לא יכול להגיד כלום.

לגבי אתר שנראה מקצועי או לא - נראה לי שזה בבחינת הסתכל בקנקן.

אם יוצא למישהו להתנסות איתם יהיה נחמד אם תופיע חוות דעת באתר.

פורסם

"תן גז" נשמע כמו יובל סמו בארץ נהדרת שעושה מוכר בחנות אלקטרוניקה "גברת, יש לי פה טלוויזיה HD ready " "מה זה אומר?" היא שואלת אותו והוא אומר לה - "רדי מזה". מישהו שקורא לעסק שלו תן גז, זה לא נשמע כמו הזמנה מפתה מדי ללקוחות. זה כמו שחברת תעופה תקרא לעצמה "תעופו מפה". חבל בשבילם כי אולי הם באמת נותנים שרות טוב ולא צריך לשפוט רק לפי השם.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
"תן גז" נשמע כמו יובל סמו בארץ נהדרת שעושה מוכר בחנות אלקטרוניקה "גברת, יש לי פה טלוויזיה HD ready " "מה זה אומר?" היא שואלת אותו והוא אומר לה - "רדי מזה". מישהו שקורא לעסק שלו תן גז, זה לא נשמע כמו הזמנה מפתה מדי ללקוחות. זה כמו שחברת תעופה תקרא לעצמה "תעופו מפה". חבל בשבילם כי אולי הם באמת נותנים שרות טוב ולא צריך לשפוט רק לפי השם.

אני קבור במיטה כבר כמה ימים בגלל חום ושיעול. התחלתי לצחוק כ"כ חזק שהריאות שלי לא עמדו בזה והתחלתי להשתעל כמו מעשן כבד בן 70. תודה רבה לך באמת...

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

• תוכן חדש...