Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים לרכב שלי אנטנת גג כריש אבל לא האגרסיביות משהו עדין כמו זה שבתמונה

מאיפה אפשר לקנות בארץ ?

1-pc-Euro-Style-Universal-Custom-Decorative-Mirror-Polish-Black-Roof-Top-Shark-Fin-Antenna-3M.jpg

פורסם

למה אתה רוצה לקנות את זה מהארץ ?

באיביי זה עולה 5 שקל, אני חושב שזה שווה לחכות חודש +- .

Auto Car Universal Shark Fin Roof Decorative Decorate Antenna Aerial Black

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם
אני יודע אבל בכל זאת , יש מקום שאתה מכיר שמוכר ?

מאיפה אתה ? אני מחיפה...

תחפש בחנויות אביזרי רכב...

פורסם
אני מאשדוד חיפשתי באוטו דיפו אבל יש להם סגנון אחר לא בדיוק כמו בתמונה

תנסה אולי בחנות אחרת... אין לי מושג...

פורסם

האמת הזמנתי ממש עכשיו אנטנה שמתלבשת על האנטנה הקיימת,בעזרת בורג מלבישים חוט שמחובר לגוף ה"כריש" לחור שממנו יוצאת האנטנה (מן הסתם מפרקים את האנטנה ונשאר רק הבסיס שלה,ככה זה ברוב הקוריאניות).

אמור לשמר את פונקציית הרדיו כמו שיש במקור,כשיגיע נראה מה זה שווה.

אמור להראות טוב על האוטו שלי כי האנטנה ממוקמת באמצע הגג מאחורה בשיפוע מטה לכיוון החלון האחורי.

70 ש''ח באיבי,היו גם בשליש מחיר אבל נראו לי מאוד מאוד גרועות ורובן לא מתחברות כאנטנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
האמת הזמנתי ממש עכשיו אנטנה שמתלבשת על האנטנה הקיימת,בעזרת בורג מלבישים חוט שמחובר לגוף ה"כריש" לחור שממנו יוצאת האנטנה (מן הסתם מפרקים את האנטנה ונשאר רק הבסיס שלה,ככה זה ברוב הקוריאניות).

אמור לשמר את פונקציית הרדיו כמו שיש במקור,כשיגיע נראה מה זה שווה.

אמור להראות טוב על האוטו שלי כי האנטנה ממוקמת באמצע הגג מאחורה בשיפוע מטה לכיוון החלון האחורי.

70 ש''ח באיבי,היו גם בשליש מחיר אבל נראו לי מאוד מאוד גרועות ורובן לא מתחברות כאנטנה.

אני שמתי אחת כזאת, הקליטה של הרדיו מעולה...

• תוכן חדש...