Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מראת הצד שלי רועדת בלי סוף ועושה רעשי רוח מעל 50-60 קמ״ש, כנראה בגלל שהיא אינה מקורית.

חיפשתי ולא מצאתי איפה אפשר למצוא מראה מקורית והפחח שלי אומר שאחת כזו עולה 800, מחיר מוגזם ומופרז לטעמי.

מישהו מכיר או יודע איפה אפשר לקנות ביותר זול, או האם יש דרך לבטל את הרעשים/תזוזות שעושה המראה הנוכחית ?

+

עלי להחליף מצמד בקרוב.. ההצעה הזולה ביותר עם חלקים מקוריים של AISIN כולל עבודה איפוס וכיוון מחדש של המצערת וכ׳ו היא 3100ש״ח כולל מע״מ.

האם מישהו מכיר מקום שיעשה את העבודה במחיר זול יותר ולא פחות מקצועי ?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי -stingeR
פורסם

אולי מהסיבה שהמראה לא מקורית היא לא יושבת כמו שצריך על התושבת שלה תנסה לחזק את הברגים אם יעזור הרווחת אם לא אפשר אולי לשים סיליקון שחור (אם זה הצבע של הפלסטיק) בחריצים וזה אמור להעלים את הרעש, חשוב לקחת בחשבון שאת הסיליקון צריך לשים בצורה יפה כדי שלא יראה חאפרי לחלוטין.

זה הפתרון הזול ביותר שאני יכול לחשוב עליו.

פורסם

חשבתי על זה.. שווה לנסות אבל לגבי התזוזות היא דוקא מחוזקת יפה כך שקשה לי להאמין שחיזוק נוסף יעזור כאן.

פורסם

אם אתה יודע איפה בדיוק החופש אתה יכול להדביק את המקום עם דבק אפוקסי, שוב תעשה עבודה נקייה ויפה כדי שלא יראה חאפרי ומגעיל.

פורסם

2 מוסכים מורשים שונים(רייכמן+דנאל מוטורוס)

לאחר של לילה כשאני מניע יש החלקות בהילוך ראשון למשך 2 דקות, ההחלפות הילוכים מאוד גסות + אני מכיר את הרכב כי יש אותו לאבא שלי כבר 3 שנים.

ע"פ הדיאגנוסטיקה הרכב ניסה לתקן מיקום הפרדה 127 פעמים, המצב כבר יחסית רע(אפשר לסוע עליו, וזה מה שאעשה עד שיילך המצמד אלא אם יש לכם המלצה אחרת)

בכל מקרה, זקוק להחלפה. אני מאיזור המרכז.

פורסם

המצמד עולה אצל אבי חלקי חילוף 730 ש"ח. נסה לדבר איתו אם יש לו המלצה למוסך שמכיר ויודע לעשות את העבודה.

נסה גם לבקש הצעה ממוסך זיסו. ממליצים עליו בפורום ואומרים שהוא מקצועי מאוד. לי אישית אין איתו ניסיון.

לפעמים הולך גם מנוע ההפעלה של המצמד. מחירו גם כן גבוה, 750 ש"ח אצל אבי.

חזור לעדכן בהתפתחויות!

פורסם

נתקלתי היום במקרה באתר אינטרנט של "אורטוב גירים אוטומטיים " , למען הגילוי הנאות אין לי מושג מי הם אבל לפי רשימת ההמלצות באתר שלהם זה נראה כמו שרשור ההמלצות שיש פה בפורום על מוסכים מתמחים. אולי שווה לנסות אותו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

באתר justmotor כל החלקים שיש בהצעת מחיר של המוסכים המורשים עולים 1750 ש״ח כולל מע״מ.. נניח נוסיף 1000שקל על עבודה(מצמד+מפעיל מצמד+מחזירי שמן+מזלג מצמד)

התקשרתי להרבה מוסכים, ולא מצאתי אף אחד שמוכן לעשות את זה בפחות מ4000שקל, אם מישהו מכיר - אני אשמח לדעת.

ארץ ישראל היפה.

פורסם

מה אתה רוצה מהמורשה? יש לו תמחור שמבוסס על סחיטה של 10% משווי רכב שהולך לו קלאץ'.

וברצינות - המורשה לא יכול לקנות חלפים מאבי. הוא מחויב לקנות אותם מיוניון מוטורס, היבואן, שכנראה מביא לו את אותו חלק בדיוק עם אריזה אדומה ויפה של טויוטה, שמוסיפה כמה מאיות למחיר.

פורסם

ברכבים האלו יש לבדוק גם את המפעיל הרובוטי ואת המזלג( פעם אחרונה שהחלפתי קלאץ כזה, ועשיתי יותר מאחד כזה) נאלצתי לקנות אותם ישירות מטויוטה.

קובי

• תוכן חדש...