Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרות לקוחות צמפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...

אני חייב לציין לטובה את התנהלותם של יועצי השרות ומנהל השירות שעשו הכל כדי לעזור לי .

חבל רק שזה דרש מימני להגיע 5 פעמים אבל בהחלט שמבחינת שרות התנהלו נכון ( כולל רכב חלופי בזמן שהרכב היה בהחלפת קלאצים ), הדבר היחידי זה התנהלות לא מקצועית של המכונאים .

זה בערך כמו להגיד על מסעדה שהמלצרים הם אחלה רק שהטבח לא משהו.

להבנתי, עבודת המכונאים זה החלק העיקרי בשירות של מוסך. מכונאים לא מקצועיים זה חתיכת פגם בשירות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נורא, בשביל מקצועיות יש את מוסך רון.

בכל מקרה עובדים לא מקצועיים יש בעוד מוסכים מורשים של יצרנים אחרים.

פורסם (נערך)

אני חייב לציין לטובה את התנהלותם של יועצי השרות ומנהל השירות שעשו הכל כדי לעזור לי .

חבל רק שזה דרש מימני להגיע 5 פעמים אבל בהחלט שמבחינת שרות התנהלו נכון ( כולל רכב חלופי בזמן שהרכב היה בהחלפת קלאצים ), הדבר היחידי זה התנהלות לא מקצועית של המכונאים .

טוב, פה יש איזה דיסוננס. אתה מתכוון שאוליהם היו נחמדים אליך. אבל חמש פעמים בגלל משהו שהיה צריך להיפתר בפעם אחת? ועוד לגרום נזקים ולהתכחש אליהם? או שתודעת השירות שאתה אמור לקבל לא ברורה לך, או שזה סוג של ניחום עצמי. SORRY.

לא נורא, בשביל מקצועיות יש את מוסך רון.

בכל מקרה עובדים לא מקצועיים יש בעוד מוסכים מורשים של יצרנים אחרים.

זה לא קשור לזה שרון מקצועי יותר. הבחור מתאר פה פגמים נוספים, שאם לא עקשנותו היה משלם עליהם בעצמו או ממשיך לנסוע ככה. הטענה כאילו הוא עשה תאונה שהתבררה כמצוצה מן האצבע (לטענת פות"ש), למשל - זה קשור לעובד לא מקצועי? זה ה"שרות" שפות"ש כל כך מודה עליו... זה לא גשם...

אני לא יודע באיזה מוסך מדובר. את ה- VAGיות שלי טיפלתי אצל פליקס (משום שהיו חדשות) והייתי מרוצה, למעט פעם אחת שאחד העובדים פקשש בהרכבת איזשהו אטם לאחר החלפת מכטרוניק ולכן נזלו לי מים. האם זה מה שמצופה ממוסך מורשה? ממש לא. אבל אף אחד לא שלח אותי לחפש את המדרכה שעליתי עליה (כי לא היתה כזו, כמובן). שלחו על חשבונם גרר, סדרו מונית, לקחו אחריות, ותקנו מייד. אני מניח שאם תהיה לי VAG נוספת אי פעם, אטפל שם.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני דווקא התאכזבתי מפליקס. הגעתי להחליף נורת לד במראה ותוך כדי ההחלפה העובד שלהם שבר את החיפוי של המראה. לא קיבלתי פיצוי ולא החליפו את חיפוי המראה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אפרופו צ'מפיון ושות'.

האם יש מוסך מורשה עבור רכב VW באחריות שכן מומלץ?

אזור המרכז-שרון המורחב עדיף.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
זה בערך כמו להגיד על מסעדה שהמלצרים הם אחלה רק שהטבח לא משהו.

להבנתי, עבודת המכונאים זה החלק העיקרי בשירות של מוסך. מכונאים לא מקצועיים זה חתיכת פגם בשירות.

יש בזה משהו אבל כל זאת אני מעריך את השירות שקיבלתי , האם אמשיך להגיע לאותו מוסך זו שאלה אחרת .

פורסם

היום בבוקר התקשרתי למוסך המורשה של צ'מפיון בבני ברק, לברר עלות טיפול שצריך תיכף לעשות לפביה שלי.

נאמר לי - או כ 850 ש"ח או כ1600 ש"ח. "רק צריך לתאם מראש, טיפול לוקח בין 4 ל 5 שעות ואם תגיע היום לא בטוח שיטופל היום".

חכי רגע - לפני שאני מתאם ומגיע, יש הבדל מאוד גדול בין 850 ש"ח ל 1600 ש"ח, את יכולה להגיד לי בדיוק את המחיר?

כן, אבדוק אם יועץ שרות ואדאג שיחזרו אליך.

היום נגמר ולא שמעתי מהם.

גם השרות לקוחות גרוע, וכמו שזה נשמע כאן גם הרמה הטכנית של המכונאים - לא להיט.

כנראה שאבצע את הטיפול במוסך אחר, לא של צ'מפיון, שבו טיפלתי ברכב הקודם (והגעתי דרך המלצה כאן בפורום) והייתי מאוד מרוצה.

רק לשם השוואה - התקשרתי לאותו מוסך לא של צ'מפיון, מיד שאלו אותי מה הקוד מנוע ברשיון רכב, ובמקום אמרו לי מה עושים באותו הטיפול ומה המחיר בדיוק.

• תוכן חדש...