Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על גולף 1.4 122כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הנסיון שיש לכם עם הרכב הזה?

המנוע מקולל?

אמנם זה לא טווין צ'רגר אבל עדיין אני חושש מהמנוע 1.4 TSI.

פורסם (נערך)

לא מקולל ולא בטיח. רב סרן שמועתי עבד שעות נוספות לגבי מנוע הטווין (160), בגלל כמה מנועים בעייתיים, שלא ברור מה הייתה הבעיה או הסיבה לה. לי אישית לא הייתה אף בעיה עם המנוע, עם המצמדים כן.

לא נראה לי שיש כאן בפורום הרבה נסיון עם המנוע הזה (122). מיליוני אירופאים נוסעים על הרכב הזה. גם לאח שלי יש אחת כזו בת שנתיים, ללא בעיה במנוע ו/או בגיר.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
מה הנסיון שיש לכם עם הרכב הזה?

המנוע מקולל?

אמנם זה לא טווין צ'רגר אבל עדיין אני חושש מהמנוע 1.4 TSI.

שלוש שנים עם גולף 1.4 122, הבעיות היחידות היו ה "סטנדרטיות " ב DSG, לדעתי מדובר ב TSI האמין ביותר.

פורסם

המנוע 1.4 tsi עם ה 122 כס, הוא המנוע האמין ביותר ב VW.

קיים בגולף, בA1, לאון החדשה, סקודה אוקטביה, ראפיד, טולדו, שירוקו, ועוד...

פורסם

מצטרף לממליצים. A1 בת 3 שנים עם אותו מנוע, הוחלפו במסגרת אחריות מצמדים ומכאטרוניקס ומאז טפו טפו הכל פיקס.

פורסם

לדוד שלי יש טולדו עם השילוב הזה שנרכשה ב 08/2013. בכ 30000 ק"מ הלכו המצמדים בגיר. פרסמתי שרשור על כך לפני שבוע.

פורסם

אבל זו בעיה כללית של הDSG ולא קשור למנוע.

משום מה קורה משהו ב 30K ק"מ. הרבה מאוד אנשים חוו את הבעיה הזו דווקא סביב הקילומרטראז' הזה.

• תוכן חדש...