Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Mobileye האם יש דרך לנתק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם יש דרך לנתק את מסיח הדעת מס'1 ?

מלבד ההשתקה בכל פעם שנכנסים לרכב... האם יש דרך יותר נרמלית? כמ פיוז או שיטה אחרת ?

תודה רבה :)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביטלתי רכישה של רכב כי הוא מגיע עם מובלאיי והסוכן לא הסכים למכור בלי (קומבינה כמו איתורן).

הבנתי מחר שלחיצה ארוכה על אחד הכפורים בצג העגול מכבה לצמיתות...מעניין אם זה עובד.

ההתקנה עושה הרבה בעיות חשמליות וקרקושי פלסטיק בתא הנוסעים.

פורסם

תתחבר דרך אפליקציה של טלפון ותשתיק.

אבל, מנסיוני של שנה עם המכשיר - הוא אשכרא עושה משמעת נהיגה. כשבא לי להתגרזן אני משתיק אותו.

פורסם

האם יש דרך לנתק את מסיח הדעת מס'1 ?

אם מכשיר שנועד להתריע על אי שמירת רווח, על התקרבות למכשולים, סטיה מהנתיב וכדומה - נחשב אצלך ל"מסיח דעת מספר 1" אז כנראה אתה כושל בסעיפים הללו.

לא שאני מחסידי המערכות האלקטרוניות הללו, אבל ככלי עזר זה נחמד, ואם הן מפריעות למישהו בנהיגה סימן שהנהיגה שלו לא משהו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קיבלתי רכב שכור עם השטות הזאת, כל שניה הוא צפצף כמו משוגע, למרות שהייתי על כביש 6 במרחק 100 מטר מהרכב שלפני.

תודה לאל שאין ברכב שלי את השטות הזאת.

פורסם (נערך)

הכיול הבסיסי של המכשיר הוא למרחק של שניה אחת (שזה כלום) ובמהירות זו מדובר בכ-34 מטרים. לכן, או שהיתה בעיה במערכת (לא סביר) או שאתה לא מתאר את המצב נכון ולא שמרת מרחק.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יכול להיות מצב שברכב הספציפי הייתה תקלה במערכת, הייתי בהחלט רחוק מהרכב שלפני(הוא היה קטן באופק).

גם בעיר מדי פעם זה צפצף למרות שלא היה רכב לפני או הולך רגל או חיה או עבמ.

פורסם
ביטלתי רכישה של רכב כי הוא מגיע עם מובלאיי והסוכן לא הסכים למכור בלי (קומבינה כמו איתורן).

...

כנ"ל.

במקרה שלי "הסכימו" לא להתקין את יחידות הקצה (מצלמה, צג), אבל מה זה משנה כשכל החיווט מתחת לדאשבורד כבר הותקן?

פורסם

הבנתי מחר שלחיצה ארוכה על אחד הכפורים בצג העגול מכבה לצמיתות...מעניין אם זה עובד.

ההתקנה עושה הרבה בעיות חשמליות וקרקושי פלסטיק בתא הנוסעים.

על איזה רכב מדובר?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הקץ לשיגעון הגיע, בתוך ערימת החוטים והאיזולירבנד יש שני קונקטורים גדולים.

ניתוק פשוט שלהם הביא לשקט תעשייתי ברכב ולילדים יכולת להירדם בנסיעות בלי צפצופים מחרידים כי אבא עלה על השולים בכביש

צר ובלתי אפשרי אי שם.. ושכח לכבות את המערכת לפני...

• תוכן חדש...