Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף - סוויפט או 208?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצערי הרב יש פה דוגמאות גם בפורום על צרפתיות שנמכרות בהפסד אחרי תקופה ארוכה ביד 2, לא הבדל של שבוע... שוב, גם אני מת על הצרפתיות, אבל מבחינת שוק זה בעיה. ולמה לסבול מסוויפט? אחלה רכב, יצא לי לנהוג עליו. חסכוני בדלק, נעים בנסיעות עירוניות ובינעירוניות.
לא צריך לסבול בכלל, אין שום בעיה בסוויפט, פשוט נשאלה כאן שאלה ונתקבלו כמה תשובות שהמאפיין המרכזי בשוני בינהן הוא מה חשוב יותר לרוכש הפוטנציאלי, היכולת להיפטר מהן מהר ובמחיר נוח יחסית או היכולת לקבל תמורה עדיפה כנראה במהלך השימוש. לכל אחד כמובן שמורה הזכות להחליט מה עדיף לו, או לחפש ולבחור בפרמטרים שונים.
פורסם
לפיגו קטנות תמיד יש ביקוש,לא תהיה לך שום בעיה למכור את הרכב.

וכמו שנכתב, לפיג'ו קטנות תמיד היה ביקוש ואין שום סיבה שהביקוש לא יימשך גם בעתיד.

פורסם

כמו שהציעו לפני: תעשה נסיעת מבחן על שתיהן ותשווה.

אם תראה ש-208 אכן מהנה יותר בהרבה מעל הסוויפט אז קח אותה.

אם התחושות די דומות אז ללא הרבה התלבטויות לך על סוויפט כי כלכלית + אמינות היא מנצחת ובגדול

פורסם
וכמו שנכתב, לפיג'ו קטנות תמיד היה ביקוש ואין שום סיבה שהביקוש לא יימשך גם בעתיד.

מסכים. אין שום סיבה לקנות רכב פחות טוב בגלל סטיגמות על בעיות סחירות שאפילו לא קשורות לדגם

פורסם

אני בעד ה-208.

רכב שמרגיש בקטגוריה גבוהה יותר מהסוזוקי, תא נוסעים הרבה יותר נעים, נוחות נסיעה עדיפה ובידוד רעשים טוב יותר.

לטובת הסוזוקי ביצועים עדיפים, צריכת דלק וסחירות גבוהה יותר.

פורסם
אין שום סיבה לקנות רכב פחות טוב בגלל סטיגמות על בעיות סחירות שאפילו לא קשורות לדגם

מצטרף להמלצה. 208 היא המכונית העדיפה והביקוש לדגם כמשומש גבוה.

• תוכן חדש...