Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן לכולם ושבת שלום:

אז ככה יש לי רנו סניק 2002 והאוטו רועד.

קנתי עכשיו 3 תושבות של המנוע.

והשאלה היא כזאת:

האם אני צריך להרים את המנוע מעל הגובה של הבורג (=כמו בתמונה שצירפתי- "בורג אמצע") כי זה לא כל כך הגיוני שצריך להרים את הגובה הזה ומבלי שישבר איזה משהו על דרך.

אז מה אני צריך לעשות כדי לפרק אותו ואם יש אולי איזה מדריך מצולם או משהו כזה שמסביר איך (כי אני לא מצאתי) אז זה ממש יעזור

תודה רבה לכם וששתיהיה שבת שלום

התמונה:

54c34f2a882b8.jpg

עריכה אחרונה על ידי Matan Amsalem
  • ספונסר פורום
פורסם

לצערי, ברכב הזה תושבות חליפיות גורמות לוויברציות נוראיות.

עדכן לחר ההחלפה.

אורן

פורסם

אכן צריך להרים יחסית גבוה ובכל מקרה מפרקים קודם תושבת עצם כדי לא ליצר עליה לחץ בזמן הרמה, וזה גם נותן יותר גמישות להרים את מנוע.

פורסם
אז המסקנה היא לפרק קודם את שולשת התושבות כדי שיהיה כושר הרמה יותר גבוה ואחר כך להרכיב ?

אם יש לך איך לתמוך במנוע כאשר הוא ללא תושבות כלל אז אחלה.

עדיף לפרק קודם את התושבת התחתונה, לפתוח טיפה את הבורג המרכזי של התושבת גיר ואז יש לך חופש תנועה מלא להרים את המנוע בשביל התושבת שצילמת

יום טוב גם לך

פורסם
אז המסקנה היא לפרק קודם את שולשת התושבות כדי שיהיה כושר הרמה יותר גבוה ואחר כך להרכיב ?

לא ממש לא! קודם מפרקים תושבת עצם ואז עושים תושבת ימנית ואחכ כך שמאלית ובסוף מרכיבים תושבת עצם חדשה.

• תוכן חדש...