Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלכתי לראות היום ניסן קשקאי בת שנה וחצי בערך, יד ראשונה פרטית.

המכונית נראית בסדר גמור, אבל יש משהו קטן שהפריע לי: בדשבורד, בין פתחי האוורור המרכזיים יש אזור מקולף, הציפוי הדק פשוט התקלף שם.

מצד אחד מדובר במשהו שולי, מצד שני זה כל הזמן יהיה מול העיניים, במקום מאוד מרכזי - זה סתם מפריע ומעצבן.

אני מכיר את התופעה - זה קרה לי בפורד פוקוס שיש לי, אבל במקום הרבה פחות בולט: בשטח קטן שיש לפני ידית ההילוכים. שם, אגב, זה נפתר כאשר כל השטח התקלף לגמרי...

יש דרך לתקן כזה דבר? (בלי להחליף את הדשבורד כמובן...)

פורסם

אפשר לצבוע פלסטיק,להדביק מדבקת קרבון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אולי זה מכוסה באחריות, שיחליפו את הפלסטיק באחד חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אולי זה מכוסה באחריות, שיחליפו את הפלסטיק באחד חדש.

איך יודעים אם זה כלול באחריות? מי בכלל מחליט אם מתקנים את במסגרת האחריות או לא?

אגב, גם ההגה בלוי יחסית לגיל המכונית ולמצבה הכללי. זה גם אמורים לתקן לי באחריות?

פורסם

לגבי האחריות, צריך לגשת למוסך רשת של קרסו ולראות איך הם יתייחסו לבעיה. זה הדבר הראשון שהייתי מנסה.

פורסם (נערך)

נכון אבל דווקא בחלק של מערכת השמע החומר המתקלף יותר מוצק ונופל בחלקים. לא באמת קריטי - זה עדיין מביש שמשתמשים בחומרים כאלו. כאילו רנו לא למדו את הלקח עם הסניק והמגאן 2 המתקלפות. כל אחת נראית כאילו לפני שבוע חזרה מאילת ולא שמה קרם הגנה...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

המכונית נראית בסדר גמור, אבל יש משהו קטן שהפריע לי: בדשבורד, בין פתחי האוורור המרכזיים יש אזור מקולף, הציפוי הדק פשוט התקלף שם.

מצד אחד מדובר במשהו שולי, מצד שני זה כל הזמן יהיה מול העיניים, במקום מאוד מרכזי - זה סתם מפריע ומעצבן.

אני מכיר את התופעה - זה קרה לי בפורד פוקוס שיש לי, אבל במקום הרבה פחות בולט: בשטח קטן שיש לפני ידית ההילוכים. שם, אגב, זה נפתר כאשר כל השטח התקלף לגמרי...

לא צריך להחחליף דש רק את כיסוי המרכזי ואם הרכב באחריות זה כנראה יוחלף ללא עלות מצידך.

פורסם

להורי יש קשקאי 2008,אם פלסטיקה וסלון הרכב חשובים לך,אציע לך בחום להתרחק,כל פנים הרכב מקולף ושרוט משימוש יומיומי סטנדרטי,ממש לא מתבגר בכבוד,בפן המכני לעומת זאת לא נרשמו אירועים חריגים, יש לציין שהק"מ נמוך מאד באופן יחסי,באזור ה70K למיטב זיכרוני.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
שלום,

במדינתינו יש שירות זבל (מעבר למחיר חזירי במיוחד) בכל התחומים, וודאי בתחום הרכב המונופולי.

אם תיגש לרשת המוסכים ככל הנראה תקבל תשובה שלילית בשיטת "מצליח", השיטה היהודית המפורסמת.

זאת כאמור למרות חובתה וזכותה של רשת המוסכים לטפל בך מיידית (בכדי שתחזור לרכוש רכב ממנה בעתיד).

רק אם תחפור לעומק, תכעס, תלחץ, תבזבז זמן ואנרגיה אולי תקבל תשובה חיובית.

היכן היבואנים הישראלים נוהגים לשקר? בעת המכירה, הם יגידו הכל כדי למכור לך את הרכב.

לכן במקומך, הייתי מחייג לסוכנות הרכב המבוקשת, מקליט את השיחה, שואל לשם הסוכן ושואל במפורש "אני רוצה לרכוש ניסאן קשקאי, אם אני רוכש את הרכב, נניח והדשבורד מתקלף אחרי שנה וחצי, האם תחליפו את זה באחריות? כי שמעתי מחבר שיש בעיית קילופים בניסאן".

מן הסתם, המוכר יגיד לך שאם צריך הוא יקח את הרכב לבד ליפן ויחליף את הדשבורד.

קח את ההקלטה, לך למוסך שלהם, תקבל תשובה ראשונית שלילית (כמובן) ובקשה לתשלום של כמה אלפי שקלים (כ80 שעות עבודה בשכר מינימום), השמע את ההקלטה ותקבל את מה שהיית צריך לקבל מלכתחילה -> שירות.

• תוכן חדש...