Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רחפן לקנות? למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רחפן איכותי עם מצלמה.

דרישות (בסדר חשיבות יורד):

1. אמינות וקלות הפעלה.

2. טווח (גובה ומרחק).

3. זמן פעולה.

4. איכות צילום.

אופציות שראיתי ואני מתלבט (הרבה יותר מאשמח לשמוע הצעות שלא רשמתי):

פנטום 2 ולהוסיף גימבל ומצלמה בעצמי.

פנטום 2 ויז׳ן פלוס

ביבופ עם השלט הייעודי שלו.

להבנתי הביפופ מנצח בדרישות 1 ו-2 ומפסיד בדרישות 3 ו-4. אני טועה?

מאחר והוא גם זול יותר יש סיבה לשקול בכלל את הפנטום?

אודה לכל עזרה..

פורסם

בוא נאמר שהגבול העליון זה המחיר של הויז׳ן 2 פלוס שזה אומר 1300 דולר בחו״ל, כשאני מעדיף כמובן לבזבז כמה שפחות.

פורסם (נערך)

תודה!

תוכל לומר מה מיוחד בדגם החדש?

על פניו, בהנחה שיקחו לי מע״מ עליו בכניסה לארץ המחיר יצא זהה למה שמוכרים אותו בארץ, לא?

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם
לא הייתי קונה שום דבר מוכן. כל הרכיבים זמינים און ליין ויש מלא מדריכים. ריסוק אחד של רחפן מוכן ואתה בצרות.

יש מדריך שאתה יכול להמליץ ? אני רוצה לבנות אחד לבד ...

פורסם

גלעד,

חולק על דעתך.

ברשותי רחפן פאנטום שנרכש ללא כל נסיון קודם בהטסה של רחפנים או טיסנים ותוך בדיוק 5 דקות תפסתי את העניין.

הרחפנים האלה מבוססי GPS וככאלה קלים מאוד לשליטה גם תחת תנאי מזג אויר בעייתיים.

לא צריך להפחיד עם ריסוקים וכ'ו , פעמיים היו לי אירועים כאלה, פעם ראשונה פגיעה בעמוד תאורה ופעם שניה נחיתת אונס כולל איזה 2 גילגולים של הרחפן, לא קרה לו כלום ואפילו הרוטורים נותרו ללא נזק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פאנטום 2 ויז'ן פלוס. אל תבזבז את הזמן שלך עם בניה לבד. זה מסובך ומיותר - במילא הDJI יותר מתקדמים מכל מה שתבנה לבד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שהוויז'ן פלוס 2 כולל גם VIDEO DOWNLINK שמאפשר לך לראות מה אתה מצלם דרך הסמארטפון, והפאנטום הרגיל לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...