Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סארטר לפורד פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צריך להחליף סטרטר בפורד פוקוס 2007 1.6 שלי ורציתי לדעת איזה עלי להזמין ? ראיתי שמוחרים באיביי במחירים לא גבוהים במיוחד .בטוח לא כמו בארץ לפחות וחדשים. תודה

פורסם

ניראה שהרכב שלך ברשימה,

אפשר לנסות.

רק תראה איך אתה שולח את זה לפה כי ניראה שהמוכר לא שולח מחוץ לגבולות בריטניה.

יום טוב גם לך

• ספונסר פורום
פורסם
אוקי תודה ומה אם זה?http://m.ebay.co.uk/itm/130558036409?nav=SEARCH

במקרה הזה רק עלות החלק לפני משלוח ומיסים היא 300 ש"ח. עם מיסים ומשלוח זה יעלה לך יותר מסטרטר משופץ בארץ, וגם תקבל עליו אחריות (שאין באיביי) ותדע שהוא מתאים בוודאות לרכב שלך. מה תעשה אם תגלה שהסטרטר שהזמנת לא מתאים? תשלח אותו חזרה לבריטניה ותחכה עוד חודש בלי רכב?

דבר עם רוני סטרטר בתל אביב. הוא משפץ אלטרנטורים וסטרטרים לכל סוגי הרכבים בצורה מקצועית, הוא יעזור לך.

פורסם

סטרטר משופץ עלה לי במוסך של פורד 600 ש"ח + מע"מ, כך שיהיה לך סדר גודל

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

דבר עם רוני סטרטר בתל אביב. הוא משפץ אלטרנטורים וסטרטרים לכל סוגי הרכבים בצורה מקצועית, הוא יעזור לך.

בטוח שהעסק עדיין קיים?

כי האתר אינטרנט שלהם מת מזמן

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...