Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יום שישי האחרון (16.1.15) אני וחברה שלי עשינו תאונה עם הרכב שלה שהיא הנהגת ואני הנוסע.

זה קרה ברחוב אבאבנאל.

פנינו ימינו מרחוב שטמפפר לאברבנאל,כמה מטרים לפני הרמזור עם פינת סוקולוב יש עיקול ימינה ואז רמזור.

היינו על הנתיב השמאלי,לפתע הגיע רכב מסוג סיטרואן ברלינגו ובאמצע העיקול הוא פשוט נכנס לנו בכנף הימני של הרכב וסובב אותם וגרר אותנו כמה מטרים (רגע מפחיד שהייתי בטוח שמתהפכים).

יצאתי ישר מהרכב,חברה שלי נשארה המומה בפנים ונסערת וצעקתי והתעצבנתי על הנהג ישר.

גיסתו של אותו נהג (כך היא טוענת) ישר יצאה מהרכב והוא הנהג הפוגע לא יצא.

צילמתי את הרכב שלו וביקשתי מימנו שיעצור בצד...אך הוא החליט לנסוע רוורס (מהמכה פשוט יצא שחסמנו אותו) והוא ברח.

גיסתו התחננה שלא נערב משטרה (שזה מוקלט אגב) וטענה גם שהיה שיכור והוא בסערת רגשות כי רב עם אישתו שאת זה לא הצלחתי להקליט.

אמרה שידבר איתי ביום שלמחרת (שבת) ונסגור את העניינים.

אבל ביום שבת היא חסמה אותי מהוואצאפ וכמובן לא ענתה לשיחות שלי.

היום הגשתי תלונה במשטרה ודיברתי עם הביטוח שאני צריך להביא הערכת נזק של הרכב.

יש לחברה שלי ביטוח חובה כולל צד ג'.

בעולם קטן כמו שלנו,היום פגשתי אותה יוצאת מהבניין שלי והיא הייתה המומה בכלל לראות אותנו.

אמרה שהיא לא ענתה להודעות ולשיחות כי הבחור הפוגע ביקש במפורשות מימנה לא להתערב ולא לענות.

עכשיו אני שואל.....

למישהו קרה מקרה כזה בעבר?

האם הוא יכול להכחיש כל קשר לאירוע?

מה זמן הטיפול בכל התיק הזה?

*מציין כי דפקתי את הברך בדלת בזמן הפגיעה ואני ניגש לפנות את עצמי למיון כי התחילו לי כאבים.

תודה מראש לעוזרים.

ההגה הוא עגול!

פורסם

האם שקלת לשכור את שירותיו של עורך דין במקרה כזה?

אם דבר כזה היה קורה לי, הייתי עושה זאת כמה שיותר מהר, במיוחד שיש נזקי גוף וחשד לנהיגה בגילופין. עוד דבר שהייתי חושש ממנו הוא שבמצב כזה הנהג שברח הוא בסיכון גבוה ועלול להצטייד בעו"ד תותח. מעדיף להיות מוכן מראש.

לא הבנתי כ"כ למה הביטוח שלך ביקש הערכת נזק שלך (אם הבנתי נכון), האם כבר סיכמת איתם שאתה מגיש תביעה בעזרת הסיוע המשפטי שלהם נגד הנהג הפוגע?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם
האם שקלת לשכור את שירותיו של עורך דין במקרה כזה?

אם דבר כזה היה קורה לי, הייתי עושה זאת כמה שיותר מהר, במיוחד שיש נזקי גוף וחשד לנהיגה בגילופין. עוד דבר שהייתי חושש ממנו הוא שבמצב כזה הנהג שברח הוא בסיכון גבוה ועלול להצטייד בעו"ד תותח. מעדיף להיות מוכן מראש.

לא הבנתי כ"כ למה הביטוח שלך ביקש הערכת נזק שלך (אם הבנתי נכון), האם כבר סיכמת איתם שאתה מגיש תביעה בעזרת הסיוע המשפטי שלהם נגד הנהג הפוגע?

אין לנו מקיף יש רק חובה וצד ג' לכן חברה שלי לא יכולה לתבוע את הביטוח שלה אלה רק להגיש תלונה והם יחפשו את הנהג.

לא סיכמתי איתם עדיין שום דבר,שלחו לי רק טופס למלא ולצרף הערכת נזק של הרכב.

ההגה הוא עגול!

פורסם

יש מספר רכב? יש

יש צילום של הרכב הפוגע מיד לאחר התאונה? יש

לאותו רכב יש בעלים? יש

תלונה הגשת? יש

עכשיו לחכות לקבל את הפרטים של בעל הרכב מהמשטרה ולתבוע אותו, מבחינה חוקית זו אחריות שלו גם אם הוא לא הנהג.

לגבי השיכרות אני לא מאמין שיעשו עם זה משהו, כי לא ניתן להוכיח אחרי כל כך הרבה זמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כבר יצרתי קשר עם עורך דין שדרכו הוא ישלח אותי לשמאי.

כבר אחרי שנגשתי למשטרה הביאו לי פרטים עליו (מסתבר שחיפשתי את השם שלו יש לו עסק עצמאי וגם יש תמונה שלו וזיהיתי אותו).

אני היום מתפנה למיון עקב כאבים בברך ובראש שקיבלתי מכה בזמן התאונה.

מציין שאני הנוסע ולא הנהג אלה חברה שלי היא הנהגת.

המכה הייתה בצד שלי (ימין) כנף אחורי של הרכב.

ההגה הוא עגול!

פורסם

הזמינו שמאי, תקנו את הנזקים ותתבעו את בעל הרכב בבית משפט לתביעות קטנות בצירוף דו"ח השמאי וקבלות על שקל שהוצאתם.

פגיעות גוף זה ביטוח חובה שלך. אותו אתה תוהע, ובוא כבר ימצא ממי להוציא את הכסף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הזמינו שמאי, תקנו את הנזקים ותתבעו את בעל הרכב בבית משפט לתביעות קטנות בצירוף דו"ח השמאי וקבלות על שקל שהוצאתם.

פגיעות גוף זה ביטוח חובה שלך. אותו אתה תוהע, ובוא כבר ימצא ממי להוציא את הכסף.

הביטוח בפגיעות גוף חובה לא מוציא כסף מאף אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כבר יצרתי קשר עם עורך דין שדרכו הוא ישלח אותי לשמאי.

כבר אחרי שנגשתי למשטרה הביאו לי פרטים עליו (מסתבר שחיפשתי את השם שלו יש לו עסק עצמאי וגם יש תמונה שלו וזיהיתי אותו).

אני היום מתפנה למיון עקב כאבים בברך ובראש שקיבלתי מכה בזמן התאונה.

מציין שאני הנוסע ולא הנהג אלה חברה שלי היא הנהגת.

המכה הייתה בצד שלי (ימין) כנף אחורי של הרכב.

פעולה בשני וקטורים בלתי תלויים - טיפול רפואי שלך, מביטוח החובה שלך, לא חייב מיון אתה יכול לפנות גם לקופ"ח (הם יפתחו תיק ת"ד) ובמידת הצורך יפנו אותך למיון, ייקח לך כנראה כמה שעות פחות לקבל טיפול בקופ"ח מאשר במיון.

וקטור שני - הנזק, יש פרטים שלו? יש טלפון? תתקשר אליו ותקליט, תודיע לו שזה צעד אחד לפני הגשת תביעה. נתן לך פרטים של ביטוח? תבע את הביטוח ואותו, שהשופט יחליט מי ישלם מה.

לא נתן לך פרטים? תגיש תביעה על שמו.

כמובן שלפני שמגישים תביעה אתם לוקחים שמאי מטעמכם, מוציא לכם דו"ח שמאות, אתם תובעים את הבחור על מה שכתוב בדו"ח שמאות (כולל ירידת ערך ומע"מ), מוסיפים את עלות השמאות (מה ששילמתם לשמאי), הפסד ימי עבודה, עלות מוניות לאותם ימים שהרכב במוסך (עם קבלות!) או רכב שכור לאותם ימים (שוב, קבלות), הפסד ימי עבודה אם יש כאלה לתיקונים (אישור מעסיק), הפסד ימי עבודה למשפט עצמו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הביטוח בפגיעות גוף חובה לא מוציא כסף מאף אחד.

תודה.

שאלה ברשותך: אם עברתי באור אדום בטעות. פצעתי את הנהג שסבל מפגיעות חמורות ושנים ארוכות של טיפולים. אני מודה באשמה במאת האחוזים. אני לא אשלם שקל מלבד הנזק שנגרם לרכב? [אני לא מתייחס לקנס שאני עלול לקבל בעקבות הנהיגה בקלות ראש או WHATEVER].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

בלא כל קשר לאשמתך, נקבע בחוק כי כל נהג אחראי לפצות את נוסעי רכבו, ואינו אחראי לפצות את נוסעי הרכבים האחרים.

נזקי גוף ישולמו על ידי חברת הביטוח בה היה מבוטח רכבו של הנפגע, ובמקרה שאין ביטוח חובה, מקרן "קרנית".

פורסם

את זה ידעתי. רק שהייתי בטוח שחברת ביטוח החובה תשלם לנהג שלה את הפיצויים, ואחר כך תלך לתבוע את הכסף מהנהג האשם. מסתבר שלא.

תודה על ההבהרה.

פורסם

ניקו

אתה יודע לאיזה סכומים, לא עלינו, זה יכול להגיע.

לכן נחקק החוק , שהוא חוק סוציאלי בעיקרו, שהנפגע יוכל לקבל את כל המגיע לו עקב הפגיעה הגופנית מחד, מבלי ליפול כנטל על הקופה הציבורית, מבלי שמזיק יצטרך למכור את הכליה שלו, כפתיח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...