Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברות רבות (שלמה sixt, קל אוטו, carcost ועוד) מציעות למכירה מאזדה 2 דינמיק חדשה (0 קילומטר) בכ27% הנחה.

למיטב הבנתי, ההנחה הגדולה נובעת מהכניסה הקרובה של מאזדה 2 החדשה Demio לשוק (בסביבות מרץ) והצורך להיפטר ממלאי הדגם הקודם.

אנחנו מחפשים רכב לנסיעות ארוכות לנהג יחיד (כ25K-30K ק"מ בשנה), וגם צריכת הדלק היא פקטור מסויים בעניין. מתכוונים להחזיק את הרכב לפחות שנתיים-שלוש.

1. האם זו נראית לכם עסקה משתלמת? האם יש קאצ' במחיר הנמוך?

2. האם בעסקת 0 קילומטר האוטו נרשם כיד 1 בבעלות פרטית או ליסינג (הנתון הזה השתנה לאחרונה בעקבות החלטת שר התחבורה או שאני טועה)?, ואם כליסינג - האם רישום כזה משפיע משמעותית על מחיר הרכב במידה שנרצה למכור אותו בעוד כמה שנים (ובהנחה שאני יכול לשכנע את הקונה שהרכב היה רק בבעלותי)?

3. למאזדה 2 יצא שם של זוללת דלק. האם זה נכון עדיין לדגמי 2014-2015, או שהם שיפרו את הביצועים?

תודה רבה!

פורסם

בנוגע לרישום, ההשפעה על ערך "נתפס" של הרכב היא לא ברורה. אני אסביר:

בעסקת רכב יד1 0ק"מ מחב' ליסינג קיימים המצבים הבאים:

1) בעלים רשום ראשון חברה בע"מ (הליסינג), בעלים שני אתה, יש רישום השכרה\החכר - זה היה המצב עד לאחרונה, ויש שטענו שהרישום "השכרה\החכר" הוא חותמת שחורה ומחסום פסיכולוגי לקונים עתידיים ביד2, למרות שניתן להוכיח בקלות שיד1 לא נסעה ברכב.

2) עלים רשום ראשון חברה בע"מ (הליסינג), בעלים שני אתה, אין רישום השכרה\החכר (צד חיובי) - להבנתי לזה אתה מתכוון, שאין "חותמת שחורה" ואין רתיעה עתידית.

3) עלים רשום ראשון חברה בע"מ (הליסינג), בעלים שני אתה, אין רישום השכרה\החכר - (צד שלילי) - אם אחד הבעלים הרשום בשלב מסויים על הרכב היה חברה, אז ככה מגלים שהרכב הוא רכב חברה לשעבר. יש מי שזה יפריע לו כי הוא רוצה לקנות רכב שעבר רק ידים פרטיות. למיטב ידיעתי יש הפחתה משמעותית במחירון לוי יצחק לרכב חברה אבל אין לי גישה למחירון כרגע.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לפי דעתי זאת לא עסקה חכמה, והמחיר אחרי ה"הנחה" עדיין גבוה ביחס לאלטרנטיבות הקיימות בשוק והעובדה שמדובר במכונית מיושנת ולא חסכונית במיוחד.

יש אלטרנטיבות עדיפות במחיר הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
יש אלטרנטיבות עדיפות במחיר הזה.

אתה מתכוון לאלטרנטיבות עדיפות מוטורית או כלכלית? תוכל לתת דוגמאות לאלטרנטיבות כאלה?

פורסם
אתה מתכוון לאלטרנטיבות עדיפות מוטורית או כלכלית? תוכל לתת דוגמאות לאלטרנטיבות כאלה?

seat ibiza am5

peugeot 208 1.2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ההנחה גבוהה ומפתיעה וזה מוזר (מפרסמים את דגם האימושן מהניילונים ב-95,000 ) . בכמה מציעים את הדינמיק ?

אם באמת 27% פחות מ-95,000,העסקה יכולה להשתלם אבל רק אם תחזיק ברכב 5-6 שנים.

הסיבה פשוטה- אף אחד לא יקפוץ על רכב בן 2-3 שנים עם שתי ידיים ועוד עם כתם ליסינג בעברו,אתה תצטרך להוריד חזק במחיר כדי למכור (אולי אפילו בכיוון ה-35%-40% מהמחירון ביום שתרצה למכור).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

25-30 אלף ק"מ זה הרבה.

מה לגבי דיזל?

לדעתי גם האיביזה 1.2 טורבו טובה יותר וצפויה לתת צריכת דלק עדיפה. כל עוד לא מחפשים ביצועים ואז הטורבו הופך ממשתלם לבזבזני.

גם הפז'ו שהוצעה תיתן צריכת דלק עדיפה.

רנו קליאו 0.9 טורבו ידנית אופציה?

פורסם
ההנחה גבוהה ומפתיעה וזה מוזר (מפרסמים את דגם האימושן מהניילונים ב-95,000 ) . בכמה מציעים את הדינמיק ?

הסיבה פשוטה- אף אחד לא יקפוץ על רכב בן 2-3 שנים עם שתי ידיים ועוד עם כתם ליסינג בעברו,אתה תצטרך להוריד חזק במחיר כדי למכור (אולי אפילו בכיוון ה-35%-40% מהמחירון ביום שתרצה למכור).

אני מוכן לנחש שזה לא 27% מ-95000, אחרת זה בוודאות משתלם (נראה אותך מוצא חלופה עדיפה ב-70000 שקלים). לא חושב שתהיה למישהו בעיה לקנות רכב בן 3 כשהיד הראשונה הייתה ליסינג 0 ק"מ - כמובן, במחיר נמוך משמעותית מהמחירון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המחירון הרשמי של הדינמיק הוא 110,500: http://www.mazda.co.il/files/priceList_2015_01.pdf.

מחיר זהה מופיע בלוי יצחק מספטמבר. אתם חושבים שזה מנופח בכוונה כדי למכור את המלאי?

לא מכיר את האימושן, יכול לפרט?

פורסם

המחיר הרשמי מנופח להיטיב עם חברות הליסינג. במחיר של כ-80K₪ האיביזה עדיפה משמעותית כמכונית מה גם שרוכשים אותה כיד 1 ולא 2 מליסינג.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נכון לעכשיו נמכר ב-95000 ש"ח כולל תוספות שלא קיימות ברכב המוצע כליסינג 0 ק"מ. אני מסופק אם מישהו (כולל לקחות פרטיים) שילם בשנה האחרונה את המחיר הרשמי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...