Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה אני עכשיו בונה פלטה למגברים שלי ואני לא שם את הפלטה צמוד לכסאות מאחורה אלה בערך 15 -20 סנטימטר יותר רחוק מהכיסאות

השאלה שלי שאני מביא סאב זה יכול לפגוע באיכות של הבאס או שזה לא משנה?

תודה רבה לכל העוזרים

לירן

פורסם

עקרונית אם הפלטה סותמת את כינסת האוויר מתא הנוסעים אז זה טיפה יכול ליפגועה בעוצמת הבאס ודיוקו.

כמובן זה נימדד בעובי הפלטה ובאיזה סאב מדובר

פורסם

יש בפלטה בכל צד רווח של כ 15 סמטימטר בערך

הפלטה היא 3 מסטימטר עובי...

הסאב כרגע אין לי אבל אני בחיפושים....

פורסם
עקרונית אם הפלטה סותמת את כינסת האוויר מתא הנוסעים אז זה טיפה יכול ליפגועה בעוצמת הבאס ודיוקו.

כמובן זה נימדד בעובי הפלטה ובאיזה סאב מדובר

מה :shock:

איזה כניסה היא סותמת לסאב או מה :?:

פורסם

אצלי באוטו יש פלטת MDF 1.8 שמפרידה בין הבגאז' והחלק הקדמי, זה כן אולי מוריד ממש ממש קצת מהעוצמה (משהו כמו 1 DB ליתר דיוק, ע"פ בדיקה באוטופרט) אבל לא מוריד מהאיכות בכלל... עדיין תשמע איכותי וחזק

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

תיקון הפלטה היא בעובי של 1 סנטימטר

יש לי באגז' ענקי (טויוטה קורולה)

ולא לא חבל לי על השטח שיאבד כי לא יאבד לי משהו רציני....

אז בחזרה לשאלה זה נראה לכם יוריד משמעותי מהעוצמה והאיכות של הסאב או שזה סתם מיתוס?

פורסם

אני לא כל כך הבנתי איפה אתה מתכוון לשים את הפלטה

כאילו איך אתה מתכנן לחבר אותה 15 סנטימטר מהמושב?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
מה..מה?! אם הייתה מבין קצת לא הייתה אומר זאת!

לדעתי תתקין את פלטה היא לא תהרוס לך את הבאס!

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=433806#post433806

כודם כל אם הוא היה מסביר את עצמו טוב יותר יכולתי להבין.

דבר שני מי אתה שתשפוט אותי על זה שלא הבנתי, תתן תגובה שממש לא במקום ועוד תתן קישור להודאה של אייל על התנהגות אחרי שכתבת בעצמך...

ולגבי הנושא שלנו מכיוון שלא ממש הבנתי למה הוא התכוון, אני יסביר את הנושא.

אם תסגור את הבגג' בצורה אטומה יהיה לך פחות באס, כמה - זה תלוי בהרבה גורמים.

ככול שהבגג' יהיה פחות סגור (יותר מעבר לתא הנוסאים), יהיה יותר באס, האיטום מתיחס גם לעובי החומר שלך.

פורסם

זה לא תופס יותר מקום בבגאז'... אלא להפך זה חוסך לך מקום כשאתה שם פלטה על המושבים האחוריים... ככה כל הבגאז/ נשאר ריק.... (לסאב...)

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
אני לא כל כך הבנתי איפה אתה מתכוון לשים את הפלטה

כאילו איך אתה מתכנן לחבר אותה 15 סנטימטר מהמושב?

אני מחבר אותה 15 סנטימטר מהמושבים האחוריים על ידי צירי ספר לרצפה ואיזה מנעול לגג של הבגאז'.

ויהיה רווח של איזה 15 סנטימטר בין כל קצה של הפלטה שהבאס יוכל לעבור לגב של תא הנוסעים לכל מי שלא הבין...

השאלה שלי אם זה יפגע משמעותית בעוצמתו של הבאס?

פורסם
אצלי באוטו יש פלטת MDF 1.8 שמפרידה בין הבגאז' והחלק הקדמי, זה כן אולי מוריד ממש ממש קצת מהעוצמה (משהו כמו 1 DB ליתר דיוק, ע"פ בדיקה באוטופרט) אבל לא מוריד מהאיכות בכלל... עדיין תשמע איכותי וחזק
אני באותה דעה.

• תוכן חדש...