Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדירה לזוג שבשלב הזה של חייו אינו מבשל הרבה,בבניין קיים שוט אשפה קומתי.

האם להתקין או לוותר,יתרונות ,חסרונות,אמינות?

יש צורך בהכנות מיוחדות מהקבלן?

תודה מראש לעוזרים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עוד מוצר שיכול להתקלקל.

עושה הרבה רעש כשהוא עובד.

מבזבז מים.

עולה כסף.

לוקח מקום אחסון תחת הכיור.

לחיוב: שומר על הסביבה.

מצמצם את כמות הזבל בבית למינמום.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

לדעתי נוח מאוד, אפילו אם השימוש בו הוא לא ברמה האמרקאית (שזורקים לכיור בערך הכל, כולל עצמות). הנוחות של לשטוף את כל השאריות שהצטברו בכיור במקום לאסוף הכל ולשים בפח (שאחר כך השקית דולפת מיצי פח מרנינים בגלל כל הנוזלים) מאוד שווה. מי שאוהב לקלף ירקות לתוך הכיור וכדומה יהנה מאוד מטיפול מהיר ונוח בפסולת, כמו גם בשטיפת הכלים אחרי ארוחות (בין אם למדיח או ביד).

במבחינת הכנות, צריך שקע חשמל (220), או מקסימום לשים מפצל על השקע של המדיח.

מבחינת התאמה לכיורים, כיור כבד ועבה יותר יהיה שקט יותר בהפעלה של הטוחן. אצלי יש כיור סילגרניט של Blanco והטוחן (Insinkerator Evolution) שקט משמעותית מהטוחן שאצל חמותי, שלה כיור נירוסטה (למרות שגם הטוחן עצמו מעט פחות מבודד). בהפעלה של הטוחן אצלה כל הכיור רוטט, אפילו שמדובר בכיור נירוסטה איכותי. בנוסף צריך למקם את כפתור ההפעלה של הטוחן, שאמור להיכנס בכל חור סטנדרטי של כיור (knock-out hole), בדומה לסבוניה. במידה והחורים בשיש אז צריך לבקש חור גם לטוחן (עם כל האהבה שלי ל-DIY, קידוח חור בכזה קוטר בשיש לא הייתי מנסה בדירה מקבלן).

בכל מקרה, כפי שניתן לראות אין לטוחן דרישות יותר מידי, כך שגם אם כרגע לא תשימו, תמיד אפשר להוסיף בעתיד בקלות יחסית.

עוד מוצר שיכול להתקלקל.

עושה הרבה רעש כשהוא עובד.

מבזבז מים.

עולה כסף.

לוקח מקום אחסון תחת הכיור.

טוחני אשפה נורמליים מונעים במנוע אינדוקציה, שהוא משמעותית יותר אמין משאר המוצרים במטבח.

בזבוז המים זניח ביותר.

גזילת המקום מתחת לכיור אכן נקודה חשובה - בעיקר אם רוצים פח אשפה מתחת לכיור, זה מצמם את האפשרויות ואת הנפח האפשרי.

דווקא שמירה על הסביבה היא סוגיה לא וודאית - יש מספיק מתנגדים לטוחנים בטענה שזה מגדיל את כמות הפסולת האורגנית במי השפכים ושתחנות הטיפול בשפכים לא יודעות להתמודד עם זה.

עריכה אחרונה על ידי foo_bar
פורסם

לא לשכוח להוסיף לסעיף החסרונות את פוטנציאל התאונות.לדעתי האישית והשלילית לחלוטין, זה כמו להחליט לנקות בבית כורי עכביש עם מסור שרשרת.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסתדרת עד היום בלי? תמשיך להסתדר

המשפחה שלי הם בעלים של כמה חניות קרמיקה. טוחנים נימכרים אבל לא להיט.

חשוב מאוד שהמנוע יהיה לפחות 4\3 עם מפסק פנאומטי

יש עכשיו מבצע של טוחן 4\3 עם מפסק של פורדם ב1150 שח בסניף קרית אתא

פורסם

הותקן אצלי לאחרונה - ממליץ בחום רב. זורק אליו כל שאריות אוכל שניתן לחשוב עליהן (כולל עצמות). הפך כל בישול שדורש קילוף ירקות לנוח בהרבה ובעיקר צמצם משמעותית את כמות האשפה ולא פחות חשוב את הריח שלה.

שדרוג משמעותי לאיכות החיים מבחינתי.

הדגם שאני התקנתי הוא הevolution 100, שקט וכאמור אוכל הכל.

פורסם (נערך)
עוד מוצר שיכול להתקלקל. ואכן מתקלקל

עושה הרבה רעש כשהוא עובד. נכון

מבזבז מים. כי המכשיר אמור לפעול עם מים זורמים

עולה כסף.כמו כל דבר

לוקח מקום אחסון תחת הכיור.נכון

והכי חשוב - נשארות שאריות שאותן צריך לסלק ידנית (כי לפעמים חלק מיושבי הבית אינם מבינים למרות כל הבקשות, מה מותר לזרוק לטוחן ומה לא).

כ"כ - תיתכן גם מועדות לסתימות בצנרת. הייה מוכן עם פומפה וחוטר :-D

לחיוב: שומר על הסביבה. איך בדיוק ?

מצמצם את כמות הזבל בבית למינמום. - לא חותם על זה...

הערותיי בגוף הציטוט

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
לא לשכוח להוסיף לסעיף החסרונות את פוטנציאל התאונות.לדעתי האישית והשלילית לחלוטין, זה כמו להחליט לנקות בבית כורי עכביש עם מסור שרשרת.:wink:

הטוחנים היום לא עובדים עם להבים אלא עם דיסקיות שמכירות את האשפה לכיוון דפנות הטוחן וכך מפרקות אותה. אם תכניס את היד כשהוא פועל תקבל ואחד מכה, אבל לא תאבד אצבעות.

נוסף על כך, יש טוחנים שאינם פועלים בלי פקק (שמאפשר מעבר מים).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דווקא הוא יותר מזיק לסביבה כי הוא מגדיל את כמות הפסולת שצריכה לעבור טיפול במחלקת ביוב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הטוחנים היום לא עובדים עם להבים אלא עם דיסקיות שמכירות את האשפה לכיוון דפנות הטוחן וכך מפרקות אותה. אם תכניס את היד כשהוא פועל תקבל ואחד מכה, אבל לא תאבד אצבעות...

פאק, הלכה לי התכנית להפטר מהחתולים של אישתי! :evil:

הדיסקיות האלה שמכירות כל חלק מהאשפה שלי, זה מה שנקרא בינה מלאכותית?

מאיפה הן מכירות אותה? מהמדרגות?

פורסם

# כוסאומואוטוקורקט

מעיפות

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

1 מעיף או מכיר את האשפה ל 2

kfwdn23a.jpg

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מכיר לאשפה את מספר 2 כמו שהתליין הכיר למרי אנטואנט את הגליוטינה! :wink:

מכיר כמו שהזאב מכיר את הסיר לחזרזיר שנעתר להזמנה לארוחת ערב.

פורסם

^

עוד חיסרון:

אצל חבר מותקן אחד כזה, הוא הפעיל בשביל להראות לי- הריח המסריח שעלה מזה פשוט מחריד. אני מעריך שאפשר לשלוח דרכו מים עם נוזל כלים\אקונומיקה, אבל אז תרמתם עוד זיהום לסביבה...

פורסם
^

עוד חיסרון:

אצל חבר מותקן אחד כזה, הוא הפעיל בשביל להראות לי- הריח המסריח שעלה מזה פשוט מחריד. אני מעריך שאפשר לשלוח דרכו מים עם נוזל כלים\אקונומיקה, אבל אז תרמתם עוד זיהום לסביבה...

לעיתים רחוקות זה קורה.

יש לי מנהג להכין מיץ תפוזים סחוט טרי כל שבת. פשוט מכניס את אחת מקליפות התפוזים לטוחן וזה מונע את הריח לאורך זמן. גם לימון עובד.

באופן אישי, אני לא יכול לדמיין את המטבח שלי בלי טוחן. זה פשוט נוח וקל לנקות את הכיור.

• תוכן חדש...