Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם ה1.2 - קיבל תיבת הילוכים בעל 6 יחסי העברה או שעדיין 5?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה מה שמפריע לך...?

וזה שלאוטומטית יש עדיין גיר ארבעה הילוכים...?!

בושה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אותה גברת (צולעת) בשינוי אדרת. ובנוסף, אין להם בושה לבקש 107 אלף שקל!!! על העגלה הזאת. הזוי!

עריכה אחרונה על ידי shimib1977
פורסם
זה מה שמפריע לך...?

וזה שלאוטומטית יש עדיין גיר ארבעה הילוכים...?!

בושה.

הגרסה הידנית מעניינת אותי כרכישה בשנה הקרובה, לכן זה מה שמטריד אותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אתה שוקל ברצינות לעבור מקליאו לריו? הייתי מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה כזה מהלך.

לפני כמעט 6 שנים ההורים שלי מכרו את הקסארה שהייתה להם וקנו ניסאן אלמרה, על שתיהן נהגתי וזו האחרונה גם עברה אלי באופן מלא לפני קצת יותר משנה. עד היום אני מקלל את היום שהם החליפו את הקסארה הכל-כך טובה ביפנומנטית המחורבנת הזאת שחוץ מלהתניע כל בוקר לא יודעת לעשות כולם.

עריכה: הריו החדשה, כן, אהה... יפה... יותר? נראה לי? לא יודע, משהו בישבן שלה לא מסתדר לי טוב בעין.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כי זאת האמת?

וגם כי נהגתי בשתיהן, והריו מרגישה מיושנת משמעותית מהקליאו.

*רק שיהיה ברור - אני לא מדבר פה על אמינות, סחירות, מרווח, או כל דבר הגיוני אחר. עד כמה שאני יודע, דור בחור צעיר שנוסע לרוב לבדו (ככה שהוא לא צריך את המרווח) וקונה מכוניות חדשות או כמעט חדשות (כלומר כנראה לא ממש חשובה אמינות, כי בשלוש שנים הראשונות כולן אמינות[חוץ מ-VAG אבל זה לא קשור]). הקליאו מרגישה פשוט יותר כאילו מישהו אשכרה חשב על בני האדם שהולכים לנהוג במכונית.

פורסם
עד היום אני מקלל את היום שהם החליפו את הקסארה הכל-כך טובה ביפנומנטית המחורבנת הזאת שחוץ מלהתניע כל בוקר לא יודעת לעשות כולם.

קסארה לא יודעת גם את זה [emoji14]

בתור אחד שעבר לפני כמה שנים מקסנטיה למיצובישי לנסר, אני ממש לא מצטער על המהלך הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה תגיד אם אני אספר לך שנתקעתי עם הניסאן ב-6 שנים בדיוק אותו מספר כמו עם הקאסרה ב-6 שנים (שתיהן נרכשו כשהיו בנות 3) - פעם אחת. בקאסרה בגלל רדיאטור שנזל והחלטתי לעצור כדי לא לשרוף את ראש המנוע ובניסאן בגלל אלטרנטור שמסר את נשמתו. בשתי הפעמים אגב המכוניות דידו הביתה ולא נזקקו לעזרתו של גרר.

הקסארה הרגישה כל כך טוב, הייתה נוחה יותר, אוחזת יותר, עם בקרת אקלים יותר. פשוט אהבתי אותה הרבה יותר.

אבל בגדול כן, אתה צודק :lol:

פורסם
למה אתה חושב שהקליאו שלו טובה יותר מהריו?

זאת לא בעיה כל כך גדולה,הריו אחד הרכבים הכי פח שלצערי יצא לי לנהוג עליהם,ממש פח.

פורסם
הגרסה הידנית מעניינת אותי כרכישה בשנה הקרובה, לכן זה מה שמטריד אותי.

באין שינויים מכניים, הצעד המעניין שהיבואן יכול לעשות הוא תחילת יבוא להצ'באק 1.4 הידנית ברמת האיבזור הגבוהה - ולא לחכות למבצעים על מנת להציע אותה במחירים ראויים.

היתה ברשותי ריו 1.4 שכורה(סדאן אוטומטית) כחצי שנה. לא אהבתי אותה במיוחד, אבל מכאן ועד להגדרתה כ"מכונית פח" המרחק גדול...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם (נערך)

מה שנקרא על טעם ועל ריח. קניתי ריו ידנית לפני 8 חודשים ואני מאוד מרוצה (כמו לא מעט אנשים בפורום, שאשכרה יש להם את הרכב), על הקליאו ויתרתי אחרי שישבתי בה. ידעתי שצפויה מתיחת פנים כשקניתי ועדיין העדפתי את הריו על פני המתחרות - אני מרגיש שלם יותר עם הבחירה שלי עכשיו כשברור שהמנועים נשארו זהים.

אגב, נראה לי שלדורשט יש קליאו דור קודם.

עריכה:

באין שינויים מכניים, הצעד המעניין שהיבואן יכול לעשות הוא תחילת יבוא להצ'באק 1.4 הידנית ברמת האיבזור הגבוהה - ולא לחכות למבצעים על מנת להציע אותה במחירים ראויים.

רגע, הם מייבאים האצ' ידנית 1.4 עכשיו?

ראיתי שבארה"ב הריו מוצעת רק עם מנוע 1.6 - גיר ידני ואבזור מלא, בטח אחלה רכב למי שמחפש משהו קטן, אמין ונעים לשהייה במחיר סביר... אחח... אמריקה.

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם

^ זה מחיר מנופח לליסינג, אף לקוח פרטי שמכיר אפילו מעט את שוק הרכב (או שעשה מעט מחקר, כמתבקש לפני הוצאת 100K ש"ח) לא ישלם את זה.

אפשר להשיג אותה יד 2 0 ק"מ ב~87K ש"ח.

• תוכן חדש...