Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו החדשה בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מסיים בחודש הבא חוזה ליסינג עם קיה ריו האצ'בק 1.4 ליטר אוטומט רמת גימור LX. כרגע הציעו לו בחברת הליסינג מיצובישי אטראז' (נפסלה על הסף), יונדאי i25 או קיה ריו "החדשה". יכול להיות שהוא יבחר ביונדאי "רק בשביל לגוון קצת", אבל הנטייה היא דווקא לכיוון הריו. אז כנראה שזה ממש לא רכב פח כמו שהגדירו אותו כאן.

מכונית חביבה בסך הכל, רק מה לעשות - המנוע והגיר כבר מיושנים וזקוקים לרענון דחוף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה שוקל ברצינות לעבור מקליאו לריו? הייתי מציע לך לחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה כזה מהלך.

לפני כמעט 6 שנים ההורים שלי מכרו את הקסארה שהייתה להם וקנו ניסאן אלמרה, על שתיהן נהגתי וזו האחרונה גם עברה אלי באופן מלא לפני קצת יותר משנה. עד היום אני מקלל את היום שהם החליפו את הקסארה הכל-כך טובה ביפנומנטית המחורבנת הזאת שחוץ מלהתניע כל בוקר לא יודעת לעשות כולם.

עריכה: הריו החדשה, כן, אהה... יפה... יותר? נראה לי? לא יודע, משהו בישבן שלה לא מסתדר לי טוב בעין.

גם הקליאו החדשה יפה,

אבל הרכב הבא יחזיק אצלי כנראה יותר זמן (לכיוון 4-5 שנים), לכן ל7 שנות האחריות של קיה (אפילו שאינן מלאות) יש יתרון בעיניי.

אחכה לi20 החדשה, אם בשתיהן יהיה גיר ידני בעל 5 יחסי העברה יכול להיות שאבחר ביונדאי, לפי מה שנראה ברשת היא הולכת להיות מאובזרת היטב.

אני אכן נוהג לבד רוב הזמן, ולא מזיז לי ממש המרווח מאחור, הרכב בעתיד הולך לשמש אותי בעיקר בנסיעות עירוניות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי עוד זמן להחליט, אולי עד אז פתאום יחליטו להוריד את המחיר של הונדה ג'אז למחיר שפוי, או שתהיה גרסה חדשה של פאביה במחיר הגיוני ועם 3 שנות אחריות, הכול עוד יכול להשתנות. כרגע על הכוונת לעתיד הi20, הריו והקליאו 0.9TCE.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני אחד מ 37 המופלאים שקנו השנה ריו סדאן ידנית עם מנוע 1.4 6 הילוכים. ההבדל בינה לבין האוטומטית הוא דרמטי לטובת הידנית. תאוצות חזקות , מנוע אלסטי עם גיר שמחולק נכון. דרך אגב, הבן שלי נוסע גם בריו ידנית כזאת בהשכרה. ......אני חושב שזה דיל מצויין במחיר של 80000 ש"ח.

כמובן שבאירופה רוב הרכבים שנמכרים הם ידניים. זה לא חדש.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
אני אחד מ 37 המופלאים שקנו השנה ריו סדאן ידנית עם מנוע 1.4 6 הילוכים. ההבדל בינה לבין האוטומטית הוא דרמטי לטובת הידנית. תאוצות חזקות , מנוע אלסטי עם גיר שמחולק נכון. דרך אגב, הבן שלי נוסע גם בריו ידנית כזאת בהשכרה. ......אני חושב שזה דיל מצויין במחיר של 80000 ש"ח.

כמובן שבאירופה רוב הרכבים שנמכרים הם ידניים. זה לא חדש.

אם היה דגם כזה בגרסת 5 דלתות זה היה מצוין, אני לא רואה סיבה בתור בחור בן 22 לנסוע ברכב סדאן.

פורסם

אני מאוד אוהב את הצורה של הריו נוכחית, ועכשיו שראיתי את המתיחת פנים אני חושב שזה ממש הוסיף לה ליופי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אשמח לחות דעת מאנשים שהריו הידנית החדשה ברשותם.

לאור מבצע "חבר" בקרוב

הריו הידני והפיקנטו (EX אוטומט) יהיו במחיר זהה כמעט באזור ה75K ש"ח.

ומכאן ההתלטות, אשמח לשמוע, מה לדעתם עדיף, ולמה?

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

אם חשוב לך רכב מרווח, בטיחותי יותר, תא מטען גדול וכו' - אז עדיפה הריו. כנראה שגם צריכת הדלק שתקבל עדיפה בגלל הגיר הידני.

פורסם
שלום,

אשמח לחות דעת מאנשים שהריו הידנית החדשה ברשותם.

לאור מבצע "חבר" בקרוב

הריו הידני והפיקנטו (EX אוטומט) יהיו במחיר זהה כמעט באזור ה75K ש"ח.

ומכאן ההתלטות, אשמח לשמוע, מה לדעתם עדיף, ולמה?

קרא כאן סיכום של אחד שמבין עניין ונוסע כבר שבוע-שבועיים-שנה-שנתיים עם ריו ידנית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?502504-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-1-2-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A7%D7%A6%D7%A8

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...