Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורבו, אונו טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני רוצה לקבל חוות דעת לכל מי שנהג, ראה או שמע אונו טורבו,

האם באמת שווה את הקניה, והאם ניתן עדיין למצוא כאלה במצב טוב....?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום

בזמנו רכב מהנה עים מנוע טורבו נחמד היום במידה ונישארו בודדות מימנה רכב מקרטע

בקיצור ראש בריא למיטה חולה ים של בעיות חשמליות בלאי עצום וכאב ראש

בקיצור אל תיגע ואים אתה מיתעקש אז עדיף כבר פונטו טורבו מישנים יותר מיתקדמות וגם אז ליבדוק טוב שילדה ומיכלולים

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
שלום

בזמנו רכב מהנה עים מנוע טורבו נחמד היום במידה ונישארו בודדות מימנה רכב מקרטע

בקיצור ראש בריא למיטה חולה ים של בעיות חשמליות בלאי עצום וכאב ראש

בקיצור אל תיגע ואים אתה מיתעקש אז עדיף כבר פונטו טורבו מישנים יותר מיתקדמות וגם אז ליבדוק טוב שילדה ומיכלולים

מר מבין גדול ...

מקרטע ? אני חושב שאם היית טיפה מבין ויודע... אזי יש כמה אונו טורבו בארץ , שברוך השם מפרקות אימפרזות על ימין על שמאל (אורן...יצהרי לפני שמכר ת'מנוע...ועוד)

בקיצור אוטו עם אפשרויות רבות , אבל עם כל מה שרכב בגילו סוחב ... אי אילו תקלות וכו , כמובן שיש מתמחים לרכב הזה .. ולא חסר..

אם מצאת אחת שמורה, קח אותה... זה בהחלט שווה את המחיר :) (ידוע לי על אחת ירוקה.. תחפש בלוח הקניה ומכירה)

פורסם
מר מבין גדול ...

מקרטע ? אני חושב שאם היית טיפה מבין ויודע... אזי יש כמה אונו טורבו בארץ , שברוך השם מפרקות אימפרזות על ימין על שמאל (אורן...יצהרי לפני שמכר ת'מנוע...ועוד)

בקיצור אוטו עם אפשרויות רבות , אבל עם כל מה שרכב בגילו סוחב ... אי אילו תקלות וכו , כמובן שיש מתמחים לרכב הזה .. ולא חסר..

אם מצאת אחת שמורה, קח אותה... זה בהחלט שווה את המחיר :) (ידוע לי על אחת ירוקה.. תחפש בלוח הקניה ומכירה)

מה זה אימפרזה ?

בית שימוש על גלגלים.

כל דבר מפרק אימפרזות, אפילו פיאט דונה קורעת לה את השוש.

ח חר חרט חרטא חרטאבונה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מה זה אימפרזה ?

בית שימוש על גלגלים.

כל דבר מפרק אימפרזות, אפילו פיאט דונה קורעת לה את השוש.

ח חר חרט חרטא חרטאבונה.

אני מציע לך לחשוב על מה שאמרת שוב.

פורסם
אני מציע לך לחשוב על מה שאמרת שוב.

פשוט לא הבנת אותי, אני לא יודע אם לבכות או לצחוק מהבולשיט.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

באותו מחיר אתה יכול לקנות 205 gti שמפרקת פיאט אונו טורבו.

אבל אם בכל זאת נשארת על האונו תבדוק שאין פגיעות שילדה קשות, קצה שילדה מוריד מהמחיר אך לא מהיכולות של הרכב.

ותבדוק את מצב המנוע והטורבו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אבל אם בכל זאת נשארת על האונו תבדוק שאין פגיעות שילדה קשות, קצה שילדה מוריד מהמחיר אך לא מהיכולות של הרכב.

אוהד... השימוש במילה "נותנת פס לאימפרזה" זה לצורך הדגמה שזה לא עוד רכב פשוט ...

מר "דיהו רייסר" , אני לא יודע על איזה 205 ג'יטיאי אתה נוסע.... אבל לי ברוך השם הייתה אחת החזקות שיש בארץ מבחינת אטמוספרית (לא MI16 , אלא 1900 8 שסתומים) כיום של סרגיי ...

ופעם אחרונה שבדקתי ... אונו טורבו לא הייתה רחוקה ממני ... למעשה היינו מאוד מאוד צמודים ....אז להגיד ש 205 GTI מפרקת אונו טורבו ...זה קצת מוזר להגיד ... בהתחשב בכך שקצת להעלות גדישה באונו יתן יופי של בעיטה ל 205 .... ותאמין לי.. אני בעד 205 הרבה יותר מאשר לאונו ... אבל המציאות שונה...

פורסם

וואלה אחים שלי, כדאי שתפסיקו מהר אחרת אני אפרק אתכם :-P

וברצינות - נא להפסיק עם הודעות הפירוק, בשביל זה לכו לפירוקיות (שם בוודאי תמצאו כמה גוויות של אונו טורבו :-P ). מי שמעוניין לענות לעניין - אחלה. מי שמעוניין לז*** את השכל על כמה X מפרקת את Y - אתם יודעים לאן אתם יכולים ללכת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדכון להודעה של סקורניס:

רק מי שכותב שה-205 מפרקת כל רכב אחר יכול להמשיך לז^%ן את השכל בשרשור הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
עדכון להודעה של סקורניס:

רק מי שכותב שה-205 מפרקת כל רכב אחר יכול להמשיך לז^%ן את השכל בשרשור הזה.

205 מפרקת כל רכב אחר!!

אני עם ה205 שלי יכול לפרק אונו בלי מאמץ בכלל!!! לוקח אותה. אני ב100 היא ב50 בלחץ!!! שתבינו!!!

(אני מדבר על אונו 45 שנת 86 עם בלוק מנוע דפוק שגרר גורר אותה)

פורסם

לא היתה לי 205 גיטיאי ולא תיהיה כי אני לא אוהב את הרכב הזה, אבל נהגתי לפחות ב 3 205 גיטיאי שונות של מכרים וחברים ואחת שמשופרת הרבה יותר ממה שיש לסרגי וגם בהרבה פחות.

לפי חודש הלכתי עם חבר לבדוק אונו טורבו לפני קניה שנראת מצויין שמורה נורא יד שלישית אבל עדיין מבחינת ביצועים ויציבות ונוחות היא לא התקרבה לפג'ו הנ''ל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כמה שטויות יש באשכול אחד,

מפרקת? ל-א

"תבדוק את מצב המנוע והטורבו"

אתה חושב שלבדוק טורבו זה רק לראות אם האוטו מעשן או לא?

מי יוציא טורבו מאונו לבדוק אותה

שרק הבדיקה תעלה עשירית מהאונו?

תפסיק לבלבל את השכל עשה טובה

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...