Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר הגה ביונדאי I30 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי יונדאי I30cw מודל 2010. לאחרונה התחילו רעשים כאשר מסובבים את ההגה ימינה ושמאלה (קצת ימינה וקצת שמאלה וכו')

אלו רעשים שלא היו בעבר.

הלכתי למוסך מורשה של יונדאי והיועץ אמר לי רק משמיעה בלבד של הרעש שיש להחליף חלק שנקרא מגבר הגה (חשמלי).

עלות החלק 5800 שח לפני הנחה ועבודה. עוד נאמר לי על ידי היועץ שזוהי לא תקלה בטיחותית ואין צורך לטפל בזה באופן מיידי.

יש לציין שהרכב עבר טיפול באותו מוסך ביום ראשון שעבר ועבר טסט מכה ראשונה ביום שישי.

השאלה שלי היא האם מישהו מכיר בעיה כזו ביונדאי והאם באמת צריך להחליף את החלק הנ"ל או שיש טיפול אחר שאפשר לנסות לפני ?

תודה מראש לעונים.

אופיר

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

שוב שלום,

אולי מישהו יודע איך למצוא את המס' הקטלוגי של החלק, נבדוק באיביי.

תודה מראש.

אופיר

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

שלום

לא יודע להגיד לגבי i30

אני רק יכול לספר לך על אקסנט 2008 שלי

התחילו לפני כחצי שנה בעיה תוך כדי נסיעה נדלקת נורת eps והמגבר הגה היה מפסיק לעבוד

הייתי צריך לכבות את האוטו ולהניע שוב

במוסך המרכזי אמרו שצריך להחליף מוט הגה כולל מנוע חשמלי מעל 7000 שח

ניגשתי למוסך שאני מכיר וסומך עליו אמר לי נחליף מוט הגה הכל יסתדר ואכן קרה אבל להפתעתי הוצאתי את האוטו מהמוסך ופתאום אני שם לב כאשר אני מסובב את ההגה לאחד הצדדים הוא פשוט נשאר שם ולא חוזר למרכז

חזרתי שוב למוסך ואחרי בירורים רבים גילינו שצריךמלהחליף גם את המוט וגם את המוח שמותאם למוט ומכוייל לפי המוט.

אז שים לב לפני שאתה מקבל החלטות.

פורסם

לא יודע איזה שינוי עשו ברכב שנתון אחד קדימה אבל,אצלי ברכב משנתון 2009 ,הסיפור נגמר בשיפוץ יחידת הגה חשמלי במוסך פרטי בעלות של 10% ממה שרשמת. 5800 ? זה סכום די גדול,הייתי מבקש חוות דעת מעוד מוסך מתמחה ברכב הזה לאו דווקא מורשה היבואן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה הכיוון (לבקש עוד חוות דעת)

תוכל לומר לי את שם המוסך שהיית בו ?

תודה

אופיר

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם

אני מטפל באקסנט 2010 שלי במוסך שנקרא רמי שירותי רכב בתל אביב (תעשה חיפוש בגוגל)

רמי, מומה ביונדאי, עובד בשת"פ עם יונדאי שופ במידה ותצטרך חלק לרכב, המחירים שלו סבירים.

המלצות חמות תמצא ברחבי האינטרנט על המוסך.

פורסם

המלצתי אלייך,שתילך למכון פרונטים שמיתמחה בזה.ולקבל הבחנה יותר מדוייקת.לי דווקא ניראה,שהבולגונט התחתון בנבה,עשה את שלו וצריך להחליף זוג.

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל ליאור מיונדאי שופ. הוא יבואן מקביל של חלקי חילוף ליונדאי ויתכן שיש לו חלק כזה במחיר זול משמעותית. אולי הוא גם יוכל לעזור לך לאתר את המק"ט הנעלם.

פורסם
אני מטפל באקסנט 2010 שלי במוסך שנקרא רמי שירותי רכב בתל אביב (תעשה חיפוש בגוגל)

רמי, מומה ביונדאי, עובד בשת"פ עם יונדאי שופ במידה ותצטרך חלק לרכב, המחירים שלו סבירים.

המלצות חמות תמצא ברחבי האינטרנט על המוסך.

מצטרף להמלצה על רמי. אדם שקט, נחמד, אדיב מקצועי והמחירים סבירים מאוד.

• תוכן חדש...