Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סטיישן לליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הגיע הזמן לשחרר את הפוקוס טורר ששירתה אותה נאמנה בשלוש השנים האחרונות, ואשמח לסיוע בבחירת רכב ליסינג חדש.

כרגע נראה שהסקודה סטיישן או קאיה סיד סטיישן. פתוח לרעיונות נוספים.

השיקולים:

1. שימושיות - תא מטען ומקום נוח לשלושה כיסאות ילדים במושב האחורי. (הבנתי בעבר שסקודה מעולה מבחינת מרווח במושב האחורי לכסאות ילדים, אך ראיתי לאחרונה ביקורת ממישהו שאומר שזה דווקא צפוף בסקודה ויש הגבהה במרכז המושב שאינה נוחה לישיבה).

2. אבזור לנהג - מערכת טובה ונוחה לבקרה. מערכת שמע עם חיבור בלוטוס (מאפשר לשמוע מוזיקה מתוך הטלפון) וחיבור של USB. (מה לעשות - התרגלתי ככה לשמוע מוסיקה).

3. נסיעה חלקה ונעימה. (שלא יהיה עגלה...)

4. מחיר.

5. טיפולים ודלק פחות משמעותי. מדובר ברכב ליסינג. למרות, שהבנתי שבסקודה יש בעיית אמינות והיא נתקעת ונכנסת לטיפולים עם ענייני גיר וכיו"ב?

אשמח להמלצות ורעיונות

תודה,

ערן

פורסם

1. שימושיות - תא מטען ומקום נוח לשלושה כיסאות ילדים במושב האחורי. (הבנתי בעבר שסקודה מעולה מבחינת מרווח במושב האחורי לכסאות ילדים, אך ראיתי לאחרונה ביקורת ממישהו שאומר שזה דווקא צפוף בסקודה ויש הגבהה במרכז המושב שאינה נוחה לישיבה)

לכל אחד כסאות אחרים וצרכים שונים, הכי כדאי לא להסתמך על שמועות, וללכת לבדוק אישית באולם התצוגה

2. אבזור לנהג - מערכת טובה ונוחה לבקרה. מערכת שמע עם חיבור בלוטוס (מאפשר לשמוע מוזיקה מתוך הטלפון) וחיבור של USB. (מה לעשות - התרגלתי ככה לשמוע מוסיקה).

בסקודה וגם בקיה יש חיבור USB ודיבורית BT אין לי מושג אם ניתן להזרים מוסיקה

3. נסיעה חלקה ונעימה. (שלא יהיה עגלה...)

תעשה נסיעת מבחן ותחליט מה מתאים לך

4. מחיר.

הסקודה יקרה יותר

5. טיפולים ודלק פחות משמעותי. מדובר ברכב ליסינג. למרות, שהבנתי שבסקודה יש בעיית אמינות והיא נתקעת ונכנסת לטיפולים עם ענייני גיר וכיו"ב?

בדגמים החדשים הבעיות הללו כבר באו על פתרונן

אשמח להמלצות ורעיונות

תודה,

ערן

ממליץ לבדוק גם סיאט ליאון, פיג'ו 308, ושברולט קרוז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכל תלוי מה אתה אוהב.

אני מציע ללכת לבדוק את המועמדות ולהוסיף לבדיקה גם את הסובארו XV ואת המגאן סטיישן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם האוקטביה מבלה הרבה במוסך בגלל הגיר למה הליאון לא?.. לפי הבנתי ממודל 2013 הגירים הרבה יותר אמינים, לא הייתי פוסל את האפשרות בגלל זה, הרי אתה יוצא פוקוס, אצלה הרעש על הגיר היה אפילו גבוה יותר..

בכל זאת היייתי מתעניין גם בAURIS סטיישן, יכולה להיות מעניינת, והיא היברידית, מה שמוזיל לך את שווי המס ב560 שח.

פורסם (נערך)

תודה על התשובות. בדקתי את כל שאר האפשרויות שצוינו כאן. הסקודה עדיין מובילה. ושתי תהיות נותרו:

1. מישהו יודע עד כמה היא מתאימה מבחינת שלושה מושבי ילדים במושב האחורי?

2. האם עדיף לחכות לפוקוס טורר החדשה? - מתי היא אמורה להגיע? - מישהו יודע להציע השוואה זריזה בין הסקודה סטיישן לפוקוס סטיישן החדשה?

עריכה אחרונה על ידי eranl99
פורסם
אם האוקטביה מבלה הרבה במוסך בגלל הגיר למה הליאון לא?.. לפי הבנתי ממודל 2013 הגירים הרבה יותר אמינים, לא הייתי פוסל את האפשרות בגלל זה, הרי אתה יוצא פוקוס, אצלה הרעש על הגיר היה אפילו גבוה יותר..

בכל זאת היייתי מתעניין גם בAURIS סטיישן, יכולה להיות מעניינת, והיא היברידית, מה שמוזיל לך את שווי המס ב560 שח.

אתה צודק,בכל הרכבים של VAG,סקודה,סיאט,VW,יש את אותם התקלות עם הגירים,וקצת פחות עם המנועים.

פורסם

"התקלות" הן בעיקר אצל מי שאין לו ומתעקש לחיות בעבר. זכותו. לא יודע לגבי שלושה מושבי ילדים במושב של הסקודה מאחורה, על שנים עם מבוגר(ת) שיושבת בניהם בנוחות אין בעיה.

פורסם

היה לי את הקיה סיד סטיישן (עד שנכנסו בי בצומת ועשו טוטאלוס. לנהג שלום.) והיא מאוד מרווחת ונוחה למשפחה. היא יציבה על הכביש ובזמן שהיה לי אותה לא פגשתי את המוסך למעט טיפולים שגרתיים. לא יודע להגיד לך על הסקודה כי לא היה לי אותה.

פורסם
תודה על התשובות. בדקתי את כל שאר האפשרויות שצוינו כאן. הסקודה עדיין מובילה. ושתי תהיות נותרו:

1. מישהו יודע עד כמה היא מתאימה מבחינת שלושה מושבי ילדים במושב האחורי?

2. האם עדיף לחכות לפוקוס טורר החדשה? - מתי היא אמורה להגיע? - מישהו יודע להציע השוואה זריזה בין הסקודה סטיישן לפוקוס סטיישן החדשה?

לגבי המרווח מאחורה - סע עם הרכב שלך לאולם התצוגה הקרוב של סקודה, פרק את המושבים מהפוקוס ותנסה להכניס באוקטביה. השוני ברוחב מושבי התינוקות + רוחב המושב האחורי ומיקום חגורות הבטיחות ונקודות העיגון הוא כל כך גדול ששום דבר פרט למדידה אמיתית לא יעזור.

לדוגמא - שלושה מושבי קוסקו סנרה אולי יכנסו אבל אם מדובר באוונפלו סימפוני עם התושבת לבקבוק בצד - נכנסים 2 בקושי (וזה ממדידה אצלי באוקטביה דור קודם).

בקיצור לך תמדוד בעצמך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

במקרה הבוקר קראתי במוסף של ידיעות אחרונות מבחן על הראפיד סטיישן. ביקורת טובה מאוד בצד הביצועים והמרווח הפנימי, פחות לגבי צריכת הדלק. אולי כדאי לך לבדוק את זה

• תוכן חדש...