Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לפני שבוע האוטו שלי חזר מהמוסך שכולו מצופה דבק. אמרתי שאני ינקה את הרכב ורק אז יפתח שרשור.

אז היום הייתה קצת הפוגה בגשם וניקיתי אותו וזה עדיין לא רוצה לצאת.

עכשיו יצאתי שוב לבדיוק מה המצב עם זה, כרגע זה ממש קשה ועושה רושם שאפשר להוציא את זה עם הציפוריים - השאלה מה יקרה לצבע שלי.

בבוקר אני זוכר שזה היה יותר נוזלי כזה.

אין לי מושג איזה סוג של דבק זה. המוסך השאיר לי גם דבק עם החלונות - ששם בגירוד הם יצאו דיי בקלות.

שמעתי פעם על הורדה עם מים חמים מהקומקום. בעיות כלשהם לפני שאני מנסה?

מה אני עושה כשזה על הפח? כל עזרה תתקבל בברכה.

20150110_044501.jpg

20150110_044606.jpg

20150110_044613.jpg

פורסם (נערך)

השיטה עם המים מתייחסת בעיקר למדבקות ושאריות על השמשות והחלונות, כשבמדובר בדבק עדין.

במקרה שלך - אם אין לך בעיה להשקיע כמה שקלים, אמליץ על שימוש נקודתי בWD-40 או דומיו. שימוש נכון יסכך את האזור, מבלי לפגוע בצבע הרכב.

בקצרה:

- נקה ביסודיות את האזור, למניעת סווירלים או שריטות בהמשך התהליך.

- רסס מעט WD-40 על שאריות הדבק והמתן שייספג וירכך אותן.

- באמצעות משטח קשיח וחלק (דוגמת הצד האחורי של כרטיס אשראי, או כרטיס ספריה לצורך העניין) גרד בעדינות ובזהירות את הדבק בתנועות שטוחות, בלי למהר. עד שירד.

- הסר בזהירות את שאריות החומר ופירורים למיניהם עם מטלית מיקרופייבר.

בהצלחה.

טיטו.

עריכה אחרונה על ידי Tyto Diez
פורסם

מה שלא ברור לי זה למה קיבלת רכב מצופה בדבק מהמוסך?זה היה חלק מהשירות?

לא נשמע לי כמו משהו שאתה צריך לקבל בהבנה ועוד לשבור את הראש באיך לנקות בעצמך

פורסם
מה שלא ברור לי זה למה קיבלת רכב מצופה בדבק מהמוסך?זה היה חלק מהשירות?

לא נשמע לי כמו משהו שאתה צריך לקבל בהבנה ועוד לשבור את הראש באיך לנקות בעצמך

בדיוק מה שחשבתי לעצמי,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ישבתי על זה שעה עם קומקום (3 הרתחות של 2 ליטר למתעניינים), נראה שזה ירד לגמרי .. וכן ברור שזה לא אשמתי אבל אין לי כוח להתחיל ריב עכשיו. צודקים שהוא אשם אבל מה לעשות

פורסם
ישבתי על זה שעה עם קומקום (3 הרתחות של 2 ליטר למתעניינים), נראה שזה ירד לגמרי .. וכן ברור שזה לא אשמתי אבל אין לי כוח להתחיל ריב עכשיו. צודקים שהוא אשם אבל מה לעשות

מה זאת אומרת אין לך כוח לריב ?

הם פגעו לך ברכב והרסו משהו,

שישברו את הראש איך לתקן בלי לפגוע בצבע

זאת חוצפה ממדרגה ראשונה

• תוכן חדש...