Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 1.2 TSI AM5 שבמבצע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם המבצע של הסיאט איביזה האוטו' מנוע 1.2 TSI עדיין יהיה תקף גם בשנת 2015? ואם כן, ימכרו את הדור החדשה של האיביזה או עדיין של שנת 2014?

הסתכלתי במחיר היום, הוא שונה ל 84,900, אפילו הלאון שאני קניתי עלתה ב 2000 שקל.

אין כרגע דור חדש לאיביזה, הוא עוד לא הוכרז באירופה (אז כמובן לא בישראל) ומן הסתם בדור החדש עם המנועים החדשים ורמות הגימור השונות, המחיר ישתנה בהתאם ומן הסתם לא כלפיי מטה.

פורסם
הסתכלתי במחיר היום, הוא שונה ל 84,900, אפילו הלאון שאני קניתי עלתה ב 2000 שקל.

אין כרגע דור חדש לאיביזה, הוא עוד לא הוכרז באירופה (אז כמובן לא בישראל) ומן הסתם בדור החדש עם המנועים החדשים ורמות הגימור השונות, המחיר ישתנה בהתאם ומן הסתם לא כלפיי מטה.

באתר שלהם רשום 79,900 המחיר כנראה לא השתנה.

פורסם
באתר שלהם רשום 79,900 המחיר כנראה לא השתנה.

תסתכל שוב.

יצא מחירון חדש ל 1.1...

המחיר הוא 84,900.

קח תראה...http://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2015/01/M-031-01.01.2015-06.01.pdf

פורסם
תסתכל שוב.

יצא מחירון חדש ל 1.1...

המחיר הוא 84,900.

קח תראה...http://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2015/01/M-031-01.01.2015-06.01.pdf

זה לא מחיר, זה מחירון.

מחיר זה מה שאתה משלם עבור מוצר. מחירון זה ערך מוצהר של מוצר לפני מכירה.

יש לי פה עטיפה של קרמבו שעוצבה לפסל של פיל, מחירון שלה מיליארד דולר.

יצאתי במבצע 50 שקל. מעוניינים נא לשלוח לפרטי.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

המחירון הוא 85 אש"ח מהיום שהרכב הגיע לארץ והוא לא השתנה בינואר.

גם מחיר המבצע תקף מיום הגעת הדגם הזה והמבצע גם לא יסתיים כנראה.

פורסם
תראה נוכחות ורצינות אולי זה יעזור.

בגלל שאני קונה אותו יחד עם אמא שלי , אני אצטרך לחכות לתאריך שבו תכנס המשכורת ורק אז נלך לחברה :) אני פשוט שואל בשביל לדעת ולבוא מוכן , ולא ללכת לשם ולקבל שוק שנגמר המבצע או משהו שדומה לדוגמא..

יש לי חברים שקנו גם את הידנית וגם את הam5 במחירי מבצע מחוץ למבצע.

נשמע מפתיע , כי הדגם הידני יקר יותר מהאוטו' , חבל שאמא שלי רוצה רק את האוטומט , אבל ילד בן 17 עם איביזה? מי מסתכל איזו תיבה זו? :)

מחכה ל 15 לחודש בקוצר רוח, אני יעדכן אם הזמנו או לא :)

פורסם
זה לא מחיר, זה מחירון.

מחיר זה מה שאתה משלם עבור מוצר. מחירון זה ערך מוצהר של מוצר לפני מכירה.

יש לי פה עטיפה של קרמבו שעוצבה לפסל של פיל, מחירון שלה מיליארד דולר.

יצאתי במבצע 50 שקל. מעוניינים נא לשלוח לפרטי.

הבעייה היא כזאת, שאתה הולך לחברה, המחיר שהם מתחילים איתו זה זה (מחיר בסיס 84,900) משם הם מתחילים לרדת/לעלות, לפני תחילת השנה המחיר באותו אתר עמד על 79,900, והשתנה עם תחילתה, ככה שאני לא בדיוק מבין אותם, הינה למשל הרכב שלי שקניתי (הגיע לפני יומיים) התייקר ב 2000 שקל (לאון fr 1.8 5 דלתות) הבסיס היה 159,900 ועלתה ל 161,900, עזוב שתכלס בשטח שילמתי 156, אבל נגיד והייתי קונה היום את ה 2000 האלו היו מוסיפים לי, הלוואי שזה כמו שאתה אומר, וזה רק המחירון ולא מה שבאמת בשטח.

פורסם

קודם כל, אנחנו לא יודעים אם היו מוסיפים לך 2000 שקל או לא.

שמע, אני לא אופתע בכלל אם עוד חודשיים מישהו יבוא ויגיד שהוא שילם גם 155K על לאון כמו שלך, וזאת למרות ההתייקרות בגלל המיסויי. הסיבה שאני אומר את זה, זה בגלל ש2014 הייתה שנת שיא, ובהפרש די מכובד מהשיא הקודם אאל"ט. הציפייה של יבואנים מ2015 היא האטה (לדעתי), ואז יש להם יותר הבנה שצריך לפתות את הלקוחות קצת יותר כדי להחליף את הרכב. זה גם בא לידי ביטוי במבצעי מימון ובטריידים יחסית משתלמים. יבואן צריך למכור, ושוק רווי הוא האוייב הכי גדול שלו.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...