Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני תקציב 100-110

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אין?

יש לך את הפיגו 208 עם נוחות טובה,אני גם מאוד אהבתי את הקליאו באזור ה105 ניתן לקנות את הגירסת הסטיישן ולקבל רכב שימושי וזריז.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

באלבר הציעו לי לפני חודש קיה ריו 0 קילומטר אוטומטית hatchback ב 85K כולל אגרת רישוי וכולל טיפול ראשון.

הופתעתי כי המחיר היה טוב יותר מזה שמופרסם בחלק מאתרי 0 קילומטר.

אולי תוכל גם למצוא עדיין יונדאי i20 שהוצעה בקל אוטו ב 80K על הכביש

עריכה אחרונה על ידי y360
פורסם

I20 תכף מוחלפת בחדשה, קיה ריו יש חסרון מהותי ברכישה מחברת ליסינג - אחריות 3 שנים, לעומת אחריות 7 שנים (3 שנים מלאות + 4 שנים על מנוע גיר וציריות) ברכישה פרטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש הרבה טובות במחירים האלה, פשוט לכל אחת יש את המינוס הייחודי לה (קטנה, רועדת במהירות, פחות אמינה). אני רק יכול להגיד שריו החדשה נוחה, לא צורכת יותר מדי דלק והטיפולים שלה יחסית זולים. מה שכן, התא מטען שלה קטן יחסית אז שים לב אם יש עגלות וכאלה. וכמו שכבר ציינו כאן, שים לב לאחריות שקיה נותנת 7 שנים, שזה המון ונתון משמעותי (בסכום שלך תוכל לקנות חדש ולא מליסינג ולקבל את האחריות הארוכה).

פורסם

לגבי הריו - יש לי ידנית בת כחצי שנה. אני מאוד מרוצה ממנה, הנוחות לדעתי מעל הממוצע בקטגוריה, אבל מתחת לפוקוס 2013 שהייתה לי לפני כן.

אחלה מושבים עם כיוונון מלא, יחד עם כיוונון מלא להגה מאפשרים מציאת תנוחת נהיגה נוחה. מתלים סבירים.

אומרים שבאוטומטית צריכת הדלק גרועה.

אם אתה יכול לחכות, שווה להמתין למאזדה 2 וi20 החדשות, הן אמורות להיות מאוד מוצלחות.

פורסם
I20 תכף מוחלפת בחדשה, קיה ריו יש חסרון מהותי ברכישה מחברת ליסינג - אחריות 3 שנים, לעומת אחריות 7 שנים (3 שנים מלאות + 4 שנים על מנוע גיר וציריות) ברכישה פרטית.

בסוכנות המרכזית כבר יש את הריו המחודשת, לא שיש הבדל משמעותי במבחן אולם התצוגה. אני מניח שיש שיפור בכל הקשור לאיכות הנסיעה.

פורסם

i20 חדשה עם אותו מנוע בדיוק כמו הישנה למעט התאמות קלות לתקן ארופאי חדש של פליטת מזהמים וגם עם אותו גיר אוטומטי של 4 הילוכים שיש בדגם הנוכחי.

פורסם
בתקציב כזה בטח יש רכבי סופר מיני מפוארים חדשים לגמרי. דברים עם אבזור מעולה.

חבל לקנות משפחתית ולהשתדרג בכמות הפח, כשאפשר לקנות סופר מיני ולהשתדרג בכמות האבזור.

אתה רציני?

פורסם

למה שלא יהיה רציני? אם אין צורך ברכב משפחתי אז למה להוציא עוד כסף מיותר על רכב טיפה יותר מרווח כשאפשר להוציא בסכום יותר נמוך רכב סופרמיני מרווח ונעים ומאובזר ושלא יזלול דלק וכסף על ביטוח ואגרות וכו׳ וכו׳

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

היתי באוטומטור של אלבר (או אלדן, לא זוכר) שהיה לפני חודשיים אם אני לא טועה, והציעו שם יונדאי i35 אוטומטית 0 קילומטר ב-115,000 ש"ח.

אני התרשמתי מהרכב.

הייתי ממליץ ללכת להתעניין.

פורסם
  • תוכן חדש...