Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ניפחתי אויר לפי מה שכתוב על המכסה של הדלק ומיד הרגשתי בחוסר אחיזה וחוסר שליטה קליל ברכב. אתמול נסעתי בגשם והדבר היה מורגש מאד משמעותית (נסעתי בגשם גם לפני הניפוח והכל היה כשורה). היו ממש החלקות קטנות תוך כדי נסיעה ללא האצה או האטה.

מדובר באיביזה 01. צמיגים חדשים.

יכול להיות שהגדרות היצרן ללחץ הניפוח תלויות בסוג הצמיגים ואינן מתאימות לי ?

איפה אני יכול למצוא נתון שאולי יהייה נכון יותר בשבילי ? ואיך אפשר לבצע מדידה טובה יותר של הלחץ מאשר הקומפרסורם האלה בתחנות הדלק ?

תודה, יניב.

פורסם

לרוב שעוני המדידה על המשאבה בתחנות הדלק לא שווים כלום.

לך לחנות לחלפים (כמו דיסקל וכו") או לחנויות "עשה זאת בעצמך" וקנה מדיד לחץ אוויר. לא עולה יותר מידי.

בהצלחה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
לרוב שעוני המדידה על המשאבה בתחנות הדלק לא שווים כלום.

לך לחנות לחלפים (כמו דיסקל וכו") או לחנויות "עשה זאת בעצמך" וקנה מדיד לחץ אוויר. לא עולה יותר מידי.

בהצלחה.

גם המדידים של "עשה זאת בעצמך" לא ממש מדייקים... עשו על זה מבחן ב"אוטו" לפני איזה שנתיים, יש סטייה ממוצעת של 2-3 PSI לכל אחד.

dirty old man

need love too

פורסם
גם המדידים של "עשה זאת בעצמך" לא ממש מדייקים... עשו על זה מבחן ב"אוטו" לפני איזה שנתיים, יש סטייה ממוצעת של 2-3 PSI לכל אחד.

לא תמיד. יש לי כמה מדידים שונים וכולם מציגים אותה תוצאה, המתאימה לתוצאה של המד הדיגיטלי בתחנת דלק קרובה לביתי. אלא רק אם כולם טועים בדיוק באותה המידה - נראה שהם דווקא מדויקים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...