Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מחליפה לסובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נוסע כבר 7 שנים על סובארו B4 2007 ומאד מרוצה, לא חשב למכור כרגע. פתאום בא מישהו שהוא מכיר, והציע לו 45K על הרכב, כשהמחירון הוא 41K, אז הוא נאלץ למכור :)

עכשיו צריך למצוא לו מחליפה דחוף, הרכב עובר לקונה שבוע הבא.

בעבר הוא היה נוסע די הרבה (הסובארו עם 160K), עכשיו בפנסיה הוא לא צפוי לעשות יותר מ-10K בשנה.

הוא אוהב רכבים מאובזרים ו'מכובדים', נוסע באזור הצפון ההררי, אז צריך רכב זריז יחסית, אבל אין צורך ביכולות ספורטיביות.

כמובן - אמין, צריכת דלק זה לא פרמטר קריטי לאור הנסועה הנמוכה יחסית.

תקציב בין 30 ל-40K, רצוי שנת 2008 ומעלה, רעיונות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

30-40 זה תקציב של משפחתית, ולא מנהלים (במצב טוב), אלא אם התכוונת שזאת התוספת על מה שהוא יקבל על הסובארו?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

התקציב הכללי הוא עד 40K, לא רוצה לעלות מעל זה, תהיו יצירתיים :)

רעיונות שלי :

סיטרואן C5

פיז'ו 407

שברולט מאליבו

פורד מונדאו

פורד פוקוס 2.0

ביואיק לה-קרוס

ניסאן פרימרה

מאזדה 6

יונדאי סונטה

פיז'ו 307 2.0

(כל אלה מיד2 בסינון משנת 2007, בטווח המחירים 20-40K).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הייתי הולך על המאליבו, או המאזדה 6.

אם צריכת דלק לא מהווה שיקול, המאליבו עם המנוע הגדול יותר זו אחלה בחירה לדעתי

אבל אם מאליבו, אז הדגם של 2008 והלאה, הצורה החדשה ולא הישנה של 2007 ומטה

פורסם

הייתי מחפש מונדאו מדגם טיטאניום, שכוללת אבזור רב. לדעתי נותנת את התמורה הכי טובה לכסף מהרשימה הנ״ל (2008 זאת השנה הראשונה בה היא נמכרה)

פורסם

אפשר להתפרץ לשרשור ולשאול מה הכוונה "התמורה הכי טובה לכסף" ?

כי אני אישית לא התלהבתי מהמונדאו כל כך, מה יש לה שאין לאחרות שנותן תמורה טובה יותר? אולי פספסתי משהו?

פורסם

ביצועים טובים, נוחות נסיעה מצויינת, התנהגות כביש משובחת, ניהוג מצויין - עד כאן המכונית. בגרסת טיטאניום המכונית מגיעה באבזור רב, מושבי עור/אלקנטרה, מערכת של SONY, מחשב רכב משוכלל. וכל זה במחיר מאד אטרקטיבי לרב.

פורסם
התקציב הכללי הוא עד 40K, לא רוצה לעלות מעל זה, תהיו יצירתיים :)

רעיונות שלי :

סיטרואן C5

פיז'ו 407

שברולט מאליבו

פורד מונדאו

פורד פוקוס 2.0

ביואיק לה-קרוס

ניסאן פרימרה

מאזדה 6

יונדאי סונטה

פיז'ו 307 2.0

(כל אלה מיד2 בסינון משנת 2007, בטווח המחירים 20-40K).

אין 307 מנוע 2000 בשנת 2008. לדעתי 2005 היה סוף הייצור של ה 307 מנוע 2000. אלא אם אני טועה, אבל לאחרונה חיפשתי אחת כזו בגלל נסיון טוב עם 307 דומה שנת 2005 שהייתה לי ולא מצאתי אף אחת בלוח. החדשה ביותר למכירה הייתה שנת 2005.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני חושב שאם תמצאו מאליבו מ-2008 בתקציב הזה היא תהיה בחירה מעולה. רכב חזק, מרווח וסופר שקט בנסיעות בין עירוניות.

הייתי מנסה לראות גם אם ג'טה 2 ליטר תידחק לתקציב הזה.

רעיון אחרון שיש לי הוא יונדאי סונטה, הרבה רכב במעט כסף. בתקציב הזה אפשר לרכוש את דגם ה-2 ליטר מ-2008.

פורסם

אני אשאל שאלה טפשית

למה לא להישאר עם הרכב הנוכחי?

ראיתי שמכר .

אבל לא רואה את ההגיון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין 307 מנוע 2000 בשנת 2008. לדעתי 2005 היה סוף הייצור של ה 307 מנוע 2000. אלא אם אני טועה, אבל לאחרונה חיפשתי אחת כזו בגלל נסיון טוב עם 307 דומה שנת 2005 שהייתה לי ולא מצאתי אף אחת בלוח. החדשה ביותר למכירה הייתה שנת 2005.

אכן, ה-307 שווקה כבר עם מנוע ה-1.6 THP של BMW הידוע לשמצה.

פורסם

307 הצבק עם מנוע 2.0 יובאה לארץ עד מודל 2007 כולל,עם מנוע RFJ-145 כ"ס.

307 2.0 SW יש גם מודל 2008.

פורסם

מאזדה 6 תתן לו את הטוב מכל העולמות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...