Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב מאחי ולא העברתי בעלות, הביטוח פוקע בתחילת השנה האזרחית החדשה והייתי צריך לחדש אותו.

מצאתי חברה שמאוד נראית לי ונתנה לי את ההצעה הכי נמוכה בשוק למקיף+חובה, אבל הסוכנת טענה שזה רק עם העדר תביעות, זאת אומרת אתה חייב להיות מבוטח 3 שנים ולא לתבוע את החברה (מישהו שמע על המושג הזה "העדר תביעות"?) בכל מקרה בלי העדר תביעות המחיר של המקיף קופץ ביותר מאלף שקל!!! אז היא ביקשה ממני שאני אביא העדר תביעות מאחי, מסתבר שהייתה לו תביעה.

השאלה שלי, אני נוהג כבר 9 שנים (זה רכב ראשון שלי) האם כדי לקבל העדר תביעות אני חייב להוכיח שבביטוח כלשהו )של הרכב משפחה) השם שלי הופיע בפוליסה?

ובעניין שני איך אני עושה העברת בעלות אליי (במה זה כרוך ומה ההוצאות?) ומה הירידת ערך שאני אחווה בעקבות העלאת יד לרכב.

תודה ויום טוב

פורסם

כן זה מקובל שחברה רוצה לדעת את העבר הביטוחי שלך,על זה גם מתבסס המחיר שקיבלת.

אתם הולכים לדואר עם ת.ז+רישיונות רכב ושם עושים העברת בעלות 219 שקל.

לגבי הירידת ערך זה תלוי איזה שנה הרכב,אםזה שנת 2002 זה כבר לא ישפיע הרבה,אם זה 2012 ישפיע יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא יכול לתת לך יפוי כוח.

יוליאן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צריך שיהיה לך עבר ביטוחי על שמך (מקיף או צד ג'), תתנחם בזה שהפרש הפרמייה הוא כ 1000 ש"ח.

אצלי הייתה אותה בעיה אך הפרש היה על 3.5 אלף.

פורסם

סוכן הביטוח שלי הסביר כי יש דרך לקבל ה.ה.ת. גם ללא עבר ביטוחי, אם יש הצהרה של בעל ביטוח כי הנהג החדש נהג ברכב מבוטח ועברו "נקי". עדיין לא ניסיתי את השיטה, תבדק רק אשר אחד הבנים יגיע לשלב רכיזת רכב, אני מניח שלא בשנה-שנתיים הקרובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העברת בעלות מחויבת ביפוי כוח פלוס תעודת זהות

יש איזשהו מסמך? או שאחי יצטרך להיוך נוכח פיזית איתי בדואר?

ההפסד הכספי הוא כמובן בעוד יד ברישיון.

זה כבר ידוע, אפשר לאמוד בערך את הנזק?

תבדק רק אשר אחד הבנים יגיע לשלב רכיזת רכב, אני מניח שלא בשנה-שנתיים הקרובות.

אע???

פורסם

טופס של יפוי כוח:

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&id=693&Itemid=130

תוריד את "יפוי כוח-אדם פרטי".

• תוכן חדש...