Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעביר מגבר וקומפוננט מרכב אחד לרכב אחר.

כמו כן, אני צריך להעביר גם את כל החיווט (כבל + , רמוט , RCA).

אחד המתקינים אמר לי שכבל RCA לא מומלץ להעביר כי אם מעבירים יש לו נטייה לספוח רעשים.

יש לקחת בחשבון שהRCA בשימוש בערך חודשיים.

יש בסיס לטענה הזאת?

טל

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד המתקינים אמר לי שכבל RCA לא מומלץ להעביר כי אם מעבירים יש לו נטייה לספוח רעשים.

יש לקחת בחשבון שהRCA בשימוש בערך חודשיים.

יש בסיס לטענה הזאת?

טל

חזק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן ברור, זו תופעה ידועה, גם אל תעביר בכלל שום חלק, כי יש לו ריח של הרכב הקודם, זה הופך את החלקים לטמאים והם לא יסכימו לפעול לך ברכב החדש...

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

תראה סט התקנה ממוצע עולה 100 שקל אם המתקין יפרק אותו מהרכב שלך הוא יכך על הפירוק בערך 100 שקל ולכן עדיף כבר לקנות חדש.

חוץ מזה אני היתי שמח לקבל רכב עם הכנה למגבר :wink:

פורסם

לא הייתי שולל טענה כזו על הסף.

בעת פירוק ומשחק עם כבלים המחבר עלול להפגע או סיכוך שיפגע ואז אכן הכבל יכול לספוח/לא לבודד רעשים מסויימים.

אם מדובר בסט מאוד איכותי ויוקרתי הייתי מפרק אותו. אם לא - תקנה סט חדש.

זו לפחות המלצתי.

פורסם
כמה לוקחים לך על זה ?

ואיזה חיווט זה ? אולי באמת שווה לקנות חדש

ל 90% מהאנשים כאן יש סט התקנה פשוט ששוה בערך 100 שקל

למה לבזבז כמה שעות על פירוק חוץ מזה שכמה שיותר מפרקים זה פחות טוב (שחיקת ברגים פלסתיקים וכו)

פורסם
ל 90% מהאנשים כאן יש סט התקנה פשוט ששוה בערך 100 שקל

למה לבזבז כמה שעות על פירוק חוץ מזה שכמה שיותר מפרקים זה פחות טוב (שחיקת ברגים פלסתיקים וכו)

פירוק לא לוקח כמה שעות...

פורסם

מה זה השטויות האלו.....

מה זה ל90 אחוז פה בלה בלה בלה

יש לך 3 RCA שכל אחד כמה עולה...120\150 שקל, תלוי איפה

זה כבר 450 במצב היותר גרוע, יש לך כבל מתח 4גייג' של חברה טובה...כמה עולה עוד איזה 80 שקל, עם בית פיוז זה כבר נהיה איזה 150 מריח את ה200 שקל,

כבר יש לך 650 שקל חיווט, ועוד לא נגעתי בשני זוגות של 2.5 מ"מ מוזהבים לקומפוננט....

אז איך ב90 שקל הוא מביא את הכל, אגב...90 אחוז מהמתקינים שתבוא אליהם ותגיד להם מראש שאתה רוצה לפרק, כדי להתקין, יעשו לך מחיר גלובלי שווה לכל נפש...

פורסם

הפירוק זה ממש לא רציני,שחיקת ברגים? אולי גם תקנה צמיגים חדשים לפני שאתה מוכר רכב כדי שיקבלו אותו עם צמיגים טובים. אולי תחליף לו גם רפידות בלמים?

פורסם
הפירוק זה ממש לא רציני,שחיקת ברגים? אולי גם תקנה צמיגים חדשים לפני שאתה מוכר רכב כדי שיקבלו אותו עם צמיגים טובים. אולי תחליף לו גם רפידות בלמים?

כל אחד ודעתו בנושא, דיברתי על הרבה שיש להם בד"כ RCA אחד או שניים.

לי יש 4 כבלים של RCA

2 כבלים מתח G4

ועוד כמה דברים אז ברור שאני אפרק, אבל ממה שהבנתי יש לו קבל אחד וכבל מתח.

טוב אולי אתה צודק ובכול זאת שווה לפרק.

פורסם

ומתקין לא יקח כסף על זמן עבודה של פירוק?!

ופלסטיקים לא עלולים להשיבר?!

יש כמה שיקולים שראוי שיילקחו בחשבון.

דעתי היא, שאם מדובר בסט פשוט וסטנדרטי - עדיף להשאיר. קל וחומר אם מדובר בסט זול.

בעת פירוק הכבלים המתקין יצטרך גם לשלוף את ה-HU... באם החיווט יושב על כרעי תרנגולת ממש עדיף להשאיר.

פורסם
ומתקין לא יקח כסף על זמן עבודה של פירוק?!

ופלסטיקים לא עלולים להשיבר?!

יש כמה שיקולים שראוי שיילקחו בחשבון.

דעתי היא, שאם מדובר בסט פשוט וסטנדרטי - עדיף להשאיר. קל וחומר אם מדובר בסט זול.

בעת פירוק הכבלים המתקין יצטרך גם לשלוף את ה-HU... באם החיווט יושב על כרעי תרנגולת ממש עדיף להשאיר.

זו גם דעתי אך מכיוון שסטרו אותה נתתי אופציות חליפיות :?

• תוכן חדש...