Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס טורר 2000 או פלואנס 2000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי שנים רבות בליסינג הגיע הזמן לוותר על הפינוק.

מחפש רכב משפחתי כאשר במושב האחורי יחיו 2 בני עשרה עם מבוגר נוסף שיצטרף מפעם לפעם לנסועה של כ-15 אלף קילומטר בשנה.

התקציב הוא בסביבות 80K עם אפשרות להרחבה במידת הצורך.

הפרמטרים הרגילים של אמינות, בטיחות ועלות אחזקה.

ב-3 השנים האחרונות נסעתי על פוקוס טורר 1600 מהליסינג - רכב נחמד ומאובזר למדי גם בגרסה הפשוטה. צריכת הדלק שלו לא מדהימה אבל יש לו כח ברמה סבירה.

אני שוקל לקנות פוקוס טורר 2000 (שנת 2012) או פלואנס 2000 לפי מה שיכנס לתקציב - אשמח לשמוע תגובות לגבי זה.

שקלתי לקנות את הפלואנס דיזל אבל היות ורוב הנסיעה שלי בעיר הבנתי שיש בעיה עם הממיר חלקיקים שלא מבצע ניקוי כמו שצריך - כנראה שצריך יהיה להוציא את הרכב לטיול מחוץ לעיר פעם בשבוע...

המלצות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

לגביי בטיחות - קח בחשבון שהפלואנס לא נבחנה במבחן ריסוק. דגם ZE נבחן וקיבל 4/5 כוכבים. לא תקף לגרסת ה2.0/1.6/דיזל שנמכרת בארץ.

החשש שלי מהפוקוס נובע בעיקר מהגיר שנחשב בעייתי ולא הכי מוצלח. יש כאן אנשים שהתלוננו שהוא צפוף.

מה דעתך על הi35 של יונדאי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגיר בפוקוס 1600 הוא סביר - יש לו קפיצות מפעם לפעם אבל מרבית הזמן הוא בסדר.

לא התחברתי ליונדאי בכלל.

שקלתי גם אופציות יותר מעניינות אבל בשנתונים יותר נמוכים כמו פורד מונדאו, שברולט מאליבו וכאלה - לא ברור לי מה האמינות ועליות אחזקה.

• תוכן חדש...