Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט קורדובה 1998 דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על לקנות סיאט קורדובה שנת 1999 עם מנוע דיזל 1.9

השאלה היא מה אתם יודעים על הרכב ועל האמינות שלו?

וגם כמה תעלה אגרת הרישוי לרכב הזה או לכל רכב אחר בשנתון כזה ועם מנוע דיזל?

תודה לעוזרים :)

פורסם

אתה נוסע הרבה?

אגרה עולה כמו לכול רכב משפחתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי שנה רישיון וזה יהיה רכב ראשון שלי, אז לגבי השאלה של כמה אני יסע אני לא יודע לענות...

מבחינת האגרה (שכמו כל רכב משפחתי כמו שאמרת), מה המחיר?

ובטיפולים יש הבדל גדול במחיר?

פורסם

בערך 1200.

העניין שדיזל כזה ישן קשה למצוא שמור,אלא אם אתה נוסע הרבה.

לרוב אלו רכבים עם קמ גבוה ובלאי בהתאם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת היא שמצאתי אחד שנת 1999 עם 280 אלף קמ (שזה אחלה ביחס לשנה)

ואני רק רוצה לדעת כמה תעלה +- התחזוקה שלו...

לגבי טיפולים ברכב מהסוג הזה, אתה יודע כמה יעלה לדעתך העניין? וכל כמה קילומטרים צריך להעביר טיפול?

פורסם

http://rongarage.co.il

לגבי עלות טיפולים מציע להתקשר לרון,מאוד מומלץ בפורום לרכבים מהסוג הזה.

פורסם

הק"מ לשנה הוא אמנם סביר, אבל זה שהמנוע אמין זה לא הכול. מסביב יש עוד הרבה חלקים ודברים. אני הייתי נמנע, רכב כזה יכול להיות עם הרבה הפתעות. בכלל רכב ישן זה הרבה הפתעות לרוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

מנסיון של שנתיים אחרונות עם רכב דומה (גולף דיזל, מנוע וגיר זהים)

צריך לבדוק היטב לפני הרכישה, רוב הסיכויים בדיקה סבירה בקושי.

אבל גם אחרי הבדיקה חלקים עלולים להתקלקל באופן פתאומי.

חלקי חילוף בקוצרן VAG לא זולים כלל, בדיזל, ממש יקרים.

אם הרכב גודש, צפה להחליף משאבת ווקום (2,000~ ש"ח) או משאבת סולר (חס וחלילה טפו טפו, מלח פלפל ושמן זית - 5,000~ ש"ח)

ברכבים עם ק"מ גבוה, ההברגות של התושבות גמורות וצריך לעשות חידוש להברגה, לא זול בכלל.

מערכת קירור וצנרת מים ברכבים האלה עדינה מאד, שימוש במים במקום נוזל קירור יעודי מקצר להם את החיים.

אני יכול להגיד שעל הרכב שלי עד כה כולל, רכישה של הרכב (לפני שנתיים ב 20K) השקעתי בנתיים עוד 20K ביישור קו.

לחובבי דיזל, זה שקט להרבה שנים וחסכון בטווח הרחוק, לא מתאים לכל אחד.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...