Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ...

אני נוהגת על מאזדה 3 2007 רכשתי אותה לפני חצי שנה , היו לה צמיגים של DUNLOP .

היה צורך להחליף את השניים הקדמיים ולצערי יצא שהתפשרתי על צמיגים סינים מאוטודיפו ....נראלי שקוראים להם DH1 או משהו הזוי כזה..

בכל מקרה,הכל היה טוב ויפה האחיזה על הכביש הייתה מעולה ,חשוב לי לציין שהחלפתי את הצמיגים לפני בערך 3 וחצי חודשים.

בזמן האחרון אני מרגישה תחושה עדינה של חוסר שליטה על הרכב,אניי אנסה להיות ספציפית כמה שאפשר ולאפשר לכם להרגיש את התחושה שאני מרגישה חח סליחה אם זה לא יהיה הכי מובן ומדויק...

כשאני מגיעה למהיורת של 100 קמ"ש לפעמים מעט יותר(110 -120) התחושה היא שהצמיגים מעט זזים להם על הכביש,גם על כביש ישר בלי שום עליות ירידות או אבנים או כל דבר כזה או אחר שעלול להוציא מאיזון את הרכב.

חשוב לי לציין שהכיון פרונט בסדר גמור!! הרכב נוסע ישר גם כשלא נוגעים כלל בהגה.

אני פשוט נמנעת לעלות לכביש מהיר..ההגה מעט זז ממש בקטנה אבל זה מרגיש כמו תחושה שהרכב מרחף קצת והצמיגים הקדמיים זזים להם טיפה ללא שליטה!!

בבקשה תעזרו לי להבין מה לעזאזל קורה לי עם הרכב!!

אם חסרים לכם עוד פרטים תזרימו כמה שאלות שצריך

תודה מראש!!!

פורסם

תודה רבה על התגובה!

כן מלאתי לחץ אוויר לפי ההוראות יצרן 32 PSI

יש מעט רעידות בהגה..לא משהו רציני

חשבתי אולי זה קשור לצמיגים הקדמיים שהחלפתי ,אבל בחודשיים הראשונים שלהם הם תפקדו מעולה!

מה עוד אני יכולה לבדוק לפני שאני הולכת למוסך ונשחטת ?

פורסם

לא מוסך- פנצ'רייה.

תבקשי לעשות איזון גלגלים- 4 גלגלים זה באיזור ה100 שקל.

מאיפה את בארץ?

נמליץ על מקום מוכר.

פורסם

ניתן לבצע שינוי מיקום צמיגים, הקדמיים לאחור ולהפך, לצאת לנסיעה ולראות האם קיימת אותה תחושה.

מעבר לזאת, במוסך/פרונט יש לבדוק את תקינות תותבי משולש הסרן(בוקסות משולשי פרונט).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום,

ראשית צריך לוודא שאין שחיקה בגלגלים הקדמיים למרות שהם חדשים יחסית.

לוודא שכל הגלגלים מאוזנים.

כשאת אומרת שיש רעידות בהגה לא בצורה רצינית למה כוונתך?

הייתי מציע להעביר את הגלגלים הקדמיים אחורה ואת האחורה קדימה ולבדוק עם התחושה משתנה, כולל הרעידה בהגה.

פורסם
לא מוסך- פנצ'רייה.

תבקשי לעשות איזון גלגלים- 4 גלגלים זה באיזור ה100 שקל.

מאיפה את בארץ?

נמליץ על מקום מוכר.

תודה רבה!

ואני מאשדוד

פורסם
שלום,

ראשית צריך לוודא שאין שחיקה בגלגלים הקדמיים למרות שהם חדשים יחסית.

לוודא שכל הגלגלים מאוזנים.

כשאת אומרת שיש רעידות בהגה לא בצורה רצינית למה כוונתך?

הייתי מציע להעביר את הגלגלים הקדמיים אחורה ואת האחורה קדימה ולבדוק עם התחושה משתנה, כולל הרעידה בהגה.

תודה על התגובה!

יש תחושה של רעידות קלות מאוד..ממש כמו רטט

פורסם

אם הרטט מגיע מההגה - מדובר על איזון של גלגלים קדמיים, אם את מרגישה גם דרך המושב מעט רעידות - מדובר על גלגלים אחוריים. בכל פנצ'רייה ידעו לסדר את זה.

בקשר לזה שהאוטו "משייט לך" מצד לצד בכביש מהיר, שימי לב שבתקופה האחרונה יש הרבה רוח, ומה שאת חווה עלול להיגרם גם מרוחות צד, בכל מקרה - בדיקה במכון פרונט ובמוסך לא תזיק, השאלה אם זה קריטי מבחינתך כלכלית.

להבא, אל תקני את הצמיג שהפאנצ'רמעכר ממליץ לך, תתקשרי אליו עם מידת הצמיגים שלך ותבקשי הצעת מחיר לכל מה שיש לו במלאי, ואז תתיעצי כאן =)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...