Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רציתי לשמוע חוות דעת על הרכב ולוסטר שבשנתונים 2011 2012

איך הוא מבחינת ביצועים?

איך הוא בצריכת דלק?

מה אלי לבדוק לפני שקונים?

עם יש לו מחלות במנוע וכו...

עריכה אחרונה על ידי Aviad Anker
פורסם

ביצועים רגילים, יותר טובים משל משפחתיות 1.6ליטר.

צריכת דלק תלוי בך בעיקר, אצלי משולב עם פקקים על בסיס יום יומי יוצא 1ל-11.

לבדוק? שההגה לא מקולף (לבעלים ישנה אפשרות להחליפו באחריות), וכמובן מנוע גיר שלדה. זה הכל. הרכב מאוד אמין, אין מחלות במנוע (סך הכל 1.6 אטמוספרי), אין גם מחלות בגיר (מידי פעם עבר עדכוני תוכנה אבל אלו שדרוגים רגילים), הרכב מתפקד טוב.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה מחפש את דגם הטורבו, אז הוא החל מסוף שנת 12 ואילך. מנוב' 11 החל שיווק הדגם האטמוספרי בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לחבר.

אם אתה בונה על המרחב מאחור - תחשוב שוב.

לא נוח בעליל. רכבי קופה קלאסיים נוחים לי יותר בכניסה ויציאה מהמושבים מאחור.

M-TECH E46

פורסם

אלי, דווקא הדלת קצת מקלה על העניין, אבל עדיין זה מעצבן (ואני רק מנקה את הרכב ומתעצבן מזה, לא כזה נוח).

מנוע טורבו מגיע עם רמת אבזור סופרים בלבד (שאינה זהה לסופרים הרגילה), ידני ואוטומט.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מתעלק על השרשור..

משיטוט ביד 2 רוב הולוסטרים מפורסמים בכמה אלפים טובים מתחת למחירון,

האם המצב של הולוסטר כל כך קשה בתור יד שניה?

פורסם

אין לי מושג, אבל ממה שיצא לי לראות דווקא יש שנמכרות מעל למחירון אפילו ושהן די מבוקשות (חברים שמכרו).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...