Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות על מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לפי התמונה הזו ניתן לדעת בודאות אם מדובר במאזדה 2 דגם ACTIVE או DYNAMIC?

זה נראה על פניו ACTIVE כי לא נראה שיש שליטה במערכת שמע מההגה, אך המוכר אמר שDYNAMIC

תודה!

מזדה.jpg

פורסם
אם אתה לא בטוח בדגם, בקש מהמוכר שיצלם את רישיון הרכב וישלח לך תמונה.

זה לא ממש מפריע לי באופן אישי כי יש לי תקציב קטן יותר . אני גם ככה אראה את רכב. חשבתי שאולי יש דרך לדעת. לי זה נראה האקטיב בגלל הצורה של ההגה

פורסם

ההבדלים באבזור בין הדגמים לא משמעותיים

הדינאמיק מוסיפה על האקטיב מזגן אלקטרוני, שלה על המערכת מההגה, גלגלים 15" במקום 14" (עדיין עם טאסות), פנסי ערפל, הגה עור וצורה שונה של הדוגמה במושבים. התמונה לא הכי ברורה אבל לא רואים כפתורים על ההגה המזגן נראה מכאני אז אפשר לנחש שמדובר באקטיב היותר זולה.

פורסם
שכחת דבר חשוב מאוד, הגרסה המאובזרת כוללת יותר כריות אוויר. בזמן תאונה זה בדיוק מה שהיית רוצה.

צודק, יש הבדל בין הגרסאות בכמות כריות האוויר.

פורסם

לרוב אני נוהגת לבד ברכב ולא רכב מלא ובשביל ההבדל במחיר שאני בתור סטודנטנית גם ככה לא ממש יכולה להוסיף,אמרו לי שגם גרסת האקטיב מספיקה לי.

מה הייתם ממליצים יותר?

גרסת הדינמיק יד 3 ידיים פרטיות עם קמ יחסית זהה ונמוך לשל האקטיב שהיא יד 2 מליסינג עם נתונים טובים, לאחר כמה בדיקות?

פורסם

אומנם לא רואים בבירור כי התמונה קטנה, אבל לפי התמונה מדובר בגירסת ליסינג הפשוטה מהסיבות הבאות:

1. אין כפתורים של שליטה מההגה

2. מזגן מהסוג הפשוט ללא בקרת אקלים

כלומר יש רק שני כריות אויר. בנוסף לדגם המאובזר יש פנסי ערפת ומגנזיום מקורי - את זה תוכל לראות מהתמונות של הרכב מבחוץ.

למה דווקא מזדה 2? היא יקרב ללא שום הצדקה, מדובר על רכב פשוט ולא נוח שמרגיש כאילו הוא משנות ה80.

I20 מרגישה בוגרת ואיכותית יותר, נסיעה שלה חלקה ונעימה יותר, פיטסטה הרבה יותר נוחה ומרגישה בפנים הרבה יותר איכותית ומודרנית. יד הרבה רכבי סופר מיני עדיפים על מזדה 3 וגם פחות יקרים.

במחיר של מזדה 2 אפשר לקנות משפחתית כמו פוקוס וזה ליגה אחרת לחלוטין מכל הבחינות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אומנם לא רואים בבירור כי התמונה קטנה, אבל לפי התמונה מדובר בגירסת ליסינג הפשוטה מהסיבות הבאות:

1. אין כפתורים של שליטה מההגה

2. מזגן מהסוג הפשוט ללא בקרת אקלים

כלומר יש רק שני כריות אויר. בנוסף לדגם המאובזר יש פנסי ערפת ומגנזיום מקורי - את זה תוכל לראות מהתמונות של הרכב מבחוץ.

למה דווקא מזדה 2? היא יקרב ללא שום הצדקה, מדובר על רכב פשוט ולא נוח שמרגיש כאילו הוא משנות ה80.

I20 מרגישה בוגרת ואיכותית יותר, נסיעה שלה חלקה ונעימה יותר, פיטסטה הרבה יותר נוחה ומרגישה בפנים הרבה יותר איכותית ומודרנית. יד הרבה רכבי סופר מיני עדיפים על מזדה 3 וגם פחות יקרים.

במחיר של מזדה 2 אפשר לקנות משפחתית כמו פוקוס וזה ליגה אחרת לחלוטין מכל הבחינות.

כן כן מדובר באקטיב.

יש לי אופציה לקנות את הדינמיק ב2000 שקל יותר וזה די הרבה..וגם אני אהיה בה כבר יד 4 במקום 3.

משפחתיות לא באות בחשבון רק מיני/סופר מיני בטווח של עד 35 אלף

פורסם

איזו שנה מזדה 2 המדוברת? האם מדובר על רכב עם כל הידיים פרטיות או יד ראשונה ליסינג?

אני חושב שרוב האבזור הנוסף של הדינמיק חשיבותו שולית, אבל כריות אויר זה קריטי.

בתקציב שלך את יכולה למצוא רנו קליאו III משנת 2009 יד ראשונה, לדוגמא (אין לי קשר למוכר ולא מכיר את האקזמפלר הספציפי) :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=1e13b43f949ae960a1776820bc0038443fe&Code=ccf3b60ba8c2bec9269487d93e1c1e65

בתקציב שלך אפשר למצוא קיה ריאו 2009 ואפילו להשאר עם עודף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדהים אותי כל פעם שהנושא הזה עולה כאן איך יבואן מאזדה שמכבד את עצמו חשב בכלל להביא לארץ רכב עם 2 כריות אויר. אפילו בפולו 2002 שהיתה להורים שלי והיתה דגם הבסיס היו 4 כריות אויר.

פורסם

היי

יש לי פשוט קצת דרישות גבוהות כנראה.

לא צרפתיות בכלל-לכן גם הקליאו לא באה בחשבון. ואני מהצפון :)

בקיצור אני די סגורה על המזדה הבעיה שלא כל כך יכולה להוסיף כסף בשביל הכריות אוויר. ברוב המכוניות היום יש יותר מ2 באמת?

פורסם

חשוב לי לציין שאני נוהגת בעיקר לבד או עם עוד מישהו. אין לי ילדים שאני מסיעה מאחורה ואז החשיבות לכריות אוויר מאחורה הייתה אחרת

פורסם
מדהים אותי כל פעם שהנושא הזה עולה כאן איך יבואן מאזדה שמכבד את עצמו חשב בכלל להביא לארץ רכב עם 2 כריות אויר. אפילו בפולו 2002 שהיתה להורים שלי והיתה דגם הבסיס היו 4 כריות אויר.

אז מה אתה אומר? בגלל שיש 2 לא כדאי לקנות? אפילו שאנחנו זוג ללא ילדים וגם לא יהיו ממש בקרוב? (זוג צעיר)?

• תוכן חדש...