Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שוב אני.. עכשיו אמא שלי מוכרת וקונה. בבעלותה סוזוקי אלטו ופורד קונקט ששימשה לעבודה.

היא רוצה לסגור על סוזוקי קרוסאובר (צריכה תא מטען גדול בגלל העסק).

במוסך אמרו לה לא לקנות כי החלפים יקרים.

אשמח לשמוע את דעתכם.

הדגם המבוקש הוא ידני, הקניה תעשה ישירות מהיבואן.

תודה :)

פורסם

המנוע של סוזוקי קרוסאובר הולך עם סוזוקי עוד מימי הליאנה. אני לא מאמין שיש בעיה עם חלפים יקרים למנוע הזה.

ובאופן כללי - סוזוקי זה אחד מהמותגים שיותר ידידותיים למשתמש בכל מה שקשור לחלפים. כמה יבואנים אתה מכיר שיש להם מחסן חלקי חילוף מרכזי שפתוח לקהל? רק תביא מספר רכב ויביאו לך כל חלק שתרצה, מספיק כדי להרכיב עוד קרוסאובר בחתיכות.

סתם ככה שיהיה לך קנה מידה - פנס איתות מקורי של סוזוקי ג'ימיני תוצרת יפן - 80 ש"ח כולל מע"מ.

אנטנה מקורית של סוזוקי ג'ימיני - 150 ש"ח כולל מע"מ.

זה לא יקר ועם כל הכבוד למוסכניק שלך - להגיד דבר כזה על היבואן שהוא הכי בסדר מהבחינה הזאת זאת רשעות לשמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואו תודה רבה!

לא ברור למה אמרו לה את זה. אני שיערתי שזה בגלל שזה ג'יפון ואולי זאת הסיבה שהחלפים יקרים.

אני מאמינה שהיא תרצה אוטו שלא יפול מהפורד שהיתה לה (הגיעה לכ 430,000 ב 10 שנים). המון נסיעות.

פורסם

עלויות החלפים של פורד גבוהות הרבה יותר, ככה שמהבחינה הזאת את יכולה להיות רגועה.

בלי קשר, סוזוקי קרוסאובר לא מתאים למי שנוסע 43 אלף קילומטרים בשנה. חפשו איזה רכב דיזל חסכוני במיוחד, אולי רנו מגאן סטיישן או פיאט פיורינו דיזל ידני.

פורסם

קנגו, ברלינגו/פרטנר, דובלו...

גם C3 פיקאסו יוכל להתאים, בהנחה שמקפלים את הספסל האחורי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הרכב מצוין.

חבילה טובה ואטרקטיבית.

לא ברור מאיפה העמדה לגבי עלות החלפים.

לפעמים מוסכניקים מרגישים צורך לתת איזו עצה "מקצועית", רק כדי לומר משהו

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

כל הרכבים שציינת דומים לפורד. היא רוצה רכב קצת אחר. כי התחושה היא של עבודה...

לכן קנתה סוזוקי אלטו, כדי לא להרגיש בעבודה כל היום.

פורסם

עוד אופציה לרכב גדול עם מנוע דיזל וגיר ידני - רנו פלואנס. אם צריך סטיישן אז המגאן מגיעה עם מנוע דיזל, אך רק עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

הרכב נחשב אמין וסוזוקי לא נחשבים יקרים באחזקה. עם זאת למי שהולך לעשות 43 אלף ק"מ בשנה מומלץ מאוד לבחור ברכב דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הצריכת דלק בדגם הידני היא 1 ל15(מתקרב למנועי הדיזל).

הבעייה שבשונה מהמסחריות בעלות מנועי דיזל פחות מייעדים רכבים רכבים פרטיים לצבירת קילומטראז כזה, משום שהמסחריות מתוכננות להיות רכבי עבודה.

אם את לוקחת בחשבון שעוד שנתיים שלוש הסחירות של הרכב תיפגע מאוד(יהיה בלתי אפשרי למכור אותו), לא אמורות להיות עלויות אחזקה גבוהות, הרכב פשוט ולא יקר לתחזוקה(גם משמעותית).

פורסם
כל הרכבים שציינת דומים לפורד. היא רוצה רכב קצת אחר. כי התחושה היא של עבודה...

לכן קנתה סוזוקי אלטו, כדי לא להרגיש בעבודה כל היום.

לדעתי סיטרואן C3 פיקאסו ממש לא מרגישה כמו רכב עבודה. עם מנוע דיזל וגיר ידני - זה אחלה רכב. מהרובוטי אפשר להתרחק בנימוס.

פורסם

ברלינגו/פרטנר דובלו מצוינים, אבל מרגישים במעט רכבי עבודה. אני מסכים עם צביקה פיק ש-C3 פיקאסו לא מרגישה ככה, אלא ממש כמו משפחתית רגילה. לדעתי זו אופציה מצוינת.

פורסם (נערך)

לא חושב שהחלפים בסוזוקי יקרים יותר משמעותית לעומת אחרים. זה אוטו לטווח ארוך בכלל אן להחליף כל שנה שנתיים? עד כמה זה משמעותי בכלל מחיר החלפים מבחינתכם (כמובן כל עוד לא מדובר על תאונות חלילה).

אגב, בעקבות השאלה שלך סקרן אותי הנושא של החלפים ועשיתי גיגול קטן על קרוסאוברים והגעתי לכתבה הזאת

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-8dff27a65a6d741006.htm?sCh=cf404569c706a210&pId=2082585621

אולי אם באמת תגלו שהסוזוקי לא משתלם זה יעזור לכם לבחור תחליף

עריכה אחרונה על ידי green splash
  • תוכן חדש...