Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה gearbox fault בפיג'ו 207

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי לפני כחודשיים פיג'ו 207 מחברת טריידמוביל, מודל 2011 עם 26 אלף ק"מ, מנוע 1.6 אוטומט.

בחודשיים האלה נהנתי מאוד מהרכב,

אך בימים האחרונים צצה תקלה שמופיעה מדי פעם - שלאחר נסיעה של כמה מאות מטרים במהירות 100-110 קמ"ש, ולוחצים על הברקס להאטה, והאוטו מוריד מהילוך 4 ל-3 ישנה קפיצה של הרכב ומופיע על הצג gearbox fault.

האוטו לאחר מכן מושך הילוכים. תקלה זו מסתדרת לאחר כיבוי המנוע והדלקתו מחדש. ולאחר מכן יכולה להיות נסיעה חלקה, אך שוב זה חוזר בנסיעה הבאה, או אחריה.

בעיקרון יש לי אחריות של טרייד מוביל לפי התקנון "הרכיבים הפנימיים בלבד שבתוך תיבת ההילוכים (לא כולל מצמדים מכל סוג שהוא)."

האם יש טעם לפנות אליהם? מישהו חווה את התקלה הזו בעבר ויכול להגיד לי ממה זה נובע?

תודה

פורסם

לזכרוני הגיר באוטו הזה הוא גירסה כלשהיא של ה AL4 הפלנטרי, כנראה שנוסח האחריות הסטנדרטי שקיבלת עם האוטו מתייחס לגירים ידניים ורובוטיים.

פורסם

גם אני חוויתי תקלה דומה בפיגו 307.

התקלה תוקנה רק לאחר שיפוץ הגיר. ישנם כאלה שיגידו לך להחליף סולונואיד בגיר או לחילופין להחליף שמן וזה יעזור.

אם אתה מהצפון תקפוץ לגירומטיק ויאבחנו את התקלה ללא תשלום(אני לא עובד אצלם או משהו כזה ...)

בכל מקרה תתמקד בחברה שישפצו לך את הגיר על חשבונם(מצמדים קיימים גם בגיר הזה) !!!! תעדכן שנדע אם לקנות משם רכבים או שהם מתנערים מהאחריות(בלי אותיות קטנות וסייגים.... אחריות זה אחריות)

פורסם

זוהי התנהגות אופיינית לגיר al4 המורכב אצלך ברכב.

מחשב הגיר מכניס אותו למצב חירום על כל תקלה , אפילו בגלל תקלה שהתיקון שלה פשוט ולא יקר לתיקון. אם תכבה ותניע מחדש התקלה תעלם עד שהיא תופיע מחדש.

במצב חירום הגיר נכנס להילוך שלישי ומפסיק להעביר הילוכים ומופיעה הודעה על תקלה בגיר. קשה לי להאמין שבגיר שלך יש תקלה משמעותית

אחרי 26000 ק"מ. הכנס למוסך מומחה שיתחבר עם סורק תקלות לאיתור התקלה, ברוב המוסכים לא יקחו כסף על הבדיקה

פורסם

האם יש טעם לפנות אליהם? מישהו חווה את התקלה הזו בעבר ויכול להגיד לי ממה זה נובע?

יש טעם לפנות למוסך מורשה , לגיר יש אחריות מורחבת ונראה שגיל הרכב והקילומטרז הנמוך עומדים בקריטוריון שווה לבדוק זכאות תמיכה לפני שאתה פונה למשהו .

פורסם

האם בנוסף להודעה שאתה מקבל קיימת עוד נורה שדולקת כמו ABS או ESP?

במידה והתשובה היא כן, יש לבדוק את מתג אור הבלם שיכול לגרום לבעיה הזו.

פורסם

למה אתם מבלבלים אותו?

הוא כתב שיש לו אחריות מטרייד מוביל.

תחזור חזרה אליהם ותבקש שיפתרו לך את בעיה. זה כלול בתוך האחריות.

פורסם

טוב, אז ככה...

פניתי לטריידמוביל, ושם הפנו אותי למוסך בחולון (אני גר בחדרה, קצת רחוק) הנקרא 'מרכז הגירים'. בעל המוסך עשה את בדיקות המחשב, והנסיעה שלו והגיע למסקנה וסת לחץ שמן של הגיר לא תקין ויש צורך להחליף אותו. החליף אותו בגדר אחריות בעבודה של שעה וחצי לערך ושיחרר אותי הביתה.

אני לא יודע אם התקלה סודרה באמת, משום שזו תקלה שהייתה מופיעה פעם בשבוע בערך, אז אני אדע באמת השבוע אם הכל בסדר.

חשוב לי לציין, שטריידמוביל לא התנערו מהאחריות, וגם מרכז הגירים בחולון טיפל בתקלה בהקדם.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
האם בנוסף להודעה שאתה מקבל קיימת עוד נורה שדולקת כמו ABS או ESP?

במידה והתשובה היא כן, יש לבדוק את מתג אור הבלם שיכול לגרום לבעיה הזו.

היי, לי יש חיבור בין 2 התקלות הנ"ל. איפה זה מתג ,אור בלם?

פורסם

זה היוניט שיושב מעל הזרוע של דוושת הבלם.

קונקטור וחצי סיבוב שמאלה והוא בחוץ.

70 שקל בחנות חלפים, קונקטור וחצי סיבוב שמאלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
זה היוניט שיושב מעל הזרוע של דוושת הבלם.

קונקטור וחצי סיבוב שמאלה והוא בחוץ.

70 שקל בחנות חלפים, קונקטור וחצי סיבוב שמאלה.

אם יש אור כשלוחצים על הדוושה ונראה שהכל תקין במתג נראה לך שיכול להיות עדיין שיש בו תקלה?

אני פרקת אותו וחברתי שבב ושום שוני לא קרה למצב של הESP.

• תוכן חדש...