Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

לא מצאתי מקום יותר מתאים לזה..

קניתי מזדה 6 לפני כחודש, מאז אני מתלבט מה המערכת הכי יעילה ונכונה להתקין לה.

יש לה כבר שלט עם קוד, חשבתי להוסיף לה גם קודנית, השאלה האם הקודניות עדיין אפקטיביות היום או שהן לא מהוות איום נגד גנבי רכב?

שקלתי גם לקנות מנעול הגה (מוט מהדוושה להגה), זה נראה לי הכי פרקטי.. צודק?

תודה :)

פורסם

ת'כלס - שום אמצעי הגנה לא ימנע את גניבת הרכב במידה ורכבך "עלה בגורל". אתה מקסימום מעכב את הגנב בעוד דקה-שתיים או שהוא יעמיס את הרכב על משאית..

לדעתי,תתקין את המינימום שחברת הביטוח דורשת ומספיק. חבל על הכסף.

פורסם

שלט עם קוד טוב מקודנית משום שהוא עושה את אותה פעולה - אבל אינו גלוי.

יעכב את הגנב עוד 5 דקות (ותזכור שמערכת מיגון קונה זמן. מ- 2 דקות בקודנית פשוטה דרך 10-20 דקות בכספת ו20-30 במערכת איתור).

אם אין לך מקיף, הייתי מוסיף יחידה סמוייה של פוינטר (גם-בלי קודנית. זה נקרא MAX) עם חיבור לאייפון או לאנדרויד.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

תודה על התשובות :)

חברת הביטוח לא דרשה ממני כלום מאחר ואין לי מקיף על הרכב.

העניין הוא שמנעול הגה עולה 100-150 ש"ח, קודנית באזור ה250 ש"ח, וכו', עם כל האופציות האפשריות (והמחירים שמשתנים), מה תהיה אופציה ראלית? ממה שהבנתי קודניות ממש לא מהוות בעיה היום ולכן אני קצת לא סומך עליהן..

במקום שאני חונה בו די בלתי אפשרי להעמיס רכב, גם אם תביא מלגזה או מנוף, אז לפחות פה אני מכוסה D:

פורסם

מנעול הגה זה בדיחה!!

2 דקות חיתוך של ההגה ונגמר הסיפור.

הגה זה כולה צינור מתכת חלול....עם המסורית של לדרמן אפשר לחתוך אותו.

פעם ראיתי איזה מנעול רגלית בלם...שנועל את הבלם ולא ניתן לחתוך או לפרק אותו.

תבדוק אולי עוד יש את זה : משהו כזה...

https://forum.lowyat.net/topic/907496/+340

פורסם

מנעולי ההגה הרגילים הם בדיחה... אם כבר מנעול להגה, צריך מנעול שמכסה את כל ההגה, כך שלא ניתן לנסר את ההגה...

משהו כזה:

http://www.ebay.com/itm/New-DISKLOK-SECURITY-Full-STEERING-WHEEL-LOCK-Car-Airbag-Auto-S-34cm-39cm-/161450451011?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2597326043&vxp=mtr

גנב עם קצת שכל, ברגע שהוא יראה כזאת מפלצת על ההגה, הוא פשוט יעבור לרכב הבא אם מדובר ברכב דיי נפוץ שיש 3-4 ממנו בכל רחוב.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...