Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעל מאליבו LT שנת 2009 שנמצאת אצלי כבר שנה אוכל לומר שהיא מאוד מפנקת.

לא היו לי איתה בעיות כלל , הטיפולים לא מרגישים לי יקרים יותר ממכוניות אחרות שהיו לנו במשפחה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פורד מונאו אם אני קונה אז רק את הטורבו.

כי זה מבחינתי להתפשר בתא נוסעים.

להתפשר? יש לי מונדאו 2007 (וגם 2002 לצורך העניין) יצא לי להיות בהרבה רכבים מהקטגוריה (קניתי את ה-2007 במגרש, נכנס לכל המכוניות שם כמעט),

יכול לומר לך שחוץ מהפאסאט, אני לא זוכר שבכלל היה השוואה למונדאו.

טורבו כמובן שאין לך ב-50 אלף.

אתה יכול להביא מונדאו 2007 שמורה ב-20 אלף שקל. לא רואה סיבה לשלול מראש. שווה בהחלט בדיקה.

פורסם

By all means!

מונדאו טיטניום (למיטב זכרוני בארץ מ 2009) פשוט חבילה מדהימה. למי שטוען שהמאליבו נופלת מהסיטרואן ככל הנראה לא ישב או נהג במאליבו מימיו. גם בדגם הבסיס היא יותר חזקה, מרווחת ואמינה מהסיטרואן. פשוט כל כך הרבה יותר רכב לשקל תרתי משמע.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פורד מונדאו ,היא אחת מהטובות בקבוצה לטעמי.

עולה על כולם במרחב פנימי ,נוחות,אחיזה,מבודד רעשים מרשים והטורבו פשוט...

לאבי היה קמרי 2006 המנוע הגדול 6 צילנדר,אוניה נמרצת ללא תקלות מרשים ושקט בנסיעתו שתיין לא קטן ןתא נהג עמוס למראה,

אבל גם של המונדאו עמוס לטעמי.

פורסם
By all means!

מונדאו טיטניום (למיטב זכרוני בארץ מ 2009) פשוט חבילה מדהימה. למי שטוען שהמאליבו נופלת מהסיטרואן ככל הנראה לא ישב או נהג במאליבו מימיו. גם בדגם הבסיס היא יותר חזקה, מרווחת ואמינה מהסיטרואן. פשוט כל כך הרבה יותר רכב לשקל תרתי משמע.

אני כמעט בטוח שראיתי במגרש טיטניום 2008

פורסם

אני עדיין מנסה להבין איפה אפשר למצוא מאליבו במצב טוב, עם ק''מ ויד נמוכים במחיר של פחות מ- 50K ש''ח,

וקאמרי, על אחת כמה וכמה.

C5 תיכנס לך בתקציב ותשאיר גם עודף.

אם אתה לא מעוניין במאזדה לא אציע אותה.

ממליץ לבדוק את הטויוטה אוונסיס ואת האקורד שמורה משנתון נמוך יותר.

שלומי.

פורסם
להתפשר? יש לי מונדאו 2007 (וגם 2002 לצורך העניין) יצא לי להיות בהרבה רכבים מהקטגוריה (קניתי את ה-2007 במגרש, נכנס לכל המכוניות שם כמעט),

יכול לומר לך שחוץ מהפאסאט, אני לא זוכר שבכלל היה השוואה למונדאו.

טורבו כמובן שאין לך ב-50 אלף.

אתה יכול להביא מונדאו 2007 שמורה ב-20 אלף שקל. לא רואה סיבה לשלול מראש. שווה בהחלט בדיקה.

בלהתפשר התכוונתי שאני רוצה סלון בצבע בהיר מה שאין בפורד.

פורסם

אני הייתי בוחר במאליבו.

היא נוחה ומאוד מאוד שקטה, יש לה חלונות בזיגוג כפול ובשיוט זה פשוט תענוג. יש לה מנוע גדול וחזק ואם אתה נוסע לרוב מחוץ לעיר אז צריכת הדלק לא נוראה בכלל.

בדגמי ה-3.5 היה דגם פשוט עם טאסות ואם אני זוכר נכון אז גם בלי מושב חשמלי ודוושות מתכווננות. הדגם לפרטיים הגיע עם חישוקים קלים והמושבים הדוושות החשמליים. ריפודי עור היו אופציה בכל הדגמים.

ב-K50 נכנסת מאליבו פרטית מ-2008 במצב טוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

S40 היא משפחתית קומפקטית שמבוססת על פורד פוקוס ומאזדה 3 ולא מכונית מנהלים.

המאליבו היא תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

פורסם

הבנתי, תודה רבה.

עוד שאלה קטנה כמה דלק לדעתך היא תאכל בתוך העיר בנסיעה רגוע בלי האצות פתאומיות?

אני יודע שמחוץ לעיר היא תעשה בכיף 1/11 ככה.

פורסם

היי SAPANCOOL,

אני מזמין אותך להתרשם מדגמי המאליבו הנמצאים במחלקת ה CERTIFIED של שברולט. כל רכבי ה CERTIFIED עוברים בדיקות מקיפות ותהליך השבחה, ונמכרים עם אחריות לשנה או עד 20 אלף ק"מ.

מוזמן להיכנס לאיזור הCERTIFIED המיוחד ולהתרשם :

http://chevrolet.co.il/certified/

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...