Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מחפש רכב מנהלים, כבר הרבה זמן הייתי בהתלבטות אם ללכת על קטגורית המנהלים(חלום ישן שלי) או על רכב מיני שובב וזריז(מאוד),

בסוף החלטתי על רכב מנהלים.

חשוב לי מאוד מרווח ,נוחות נהיגה ,אמינות ומעדיף שהצבע בפנים יהיה קרם/בז'(צריכת הדלק לא מעניינת).

המתמודדים הם:

1.שברולט מאליבו 08-09.

2.טיוטה קאמרי 07.

3.סיטראון c5 08.

מישהו יודע מה ההבדלים ברמות גימור במאליבו? ביד שתים רשום LT וLTF בicar רשום Executive וLuxury וגם שמתי לב למודעות ביד שתים שרשום שיש מושבי עור אבל לא מצאתי בשום מפרט שרשום שיש מושבי עור.

דיברתי עם מוסך שמתמחה בצרפתיות והוא דווקא אמר לי שהc5 אמינה, האם זה נכון?

התקציב הוא 50 אלף ואני מעדיף כמה שפחות.

נ.ב. יש לציין שאני ממש לא מתלהב ממאזדה.

עריכה אחרונה על ידי sapancool
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Lt זה מנוע ה3.5 בלי תוספות מיוחדות.

Ltz זה מנוע ה3.6 עם מושבי עור.

הקאמרי תהיי הזולה ביותר העלויות האחזקה ככל הנראה.

המאליבו מציעה הכי הרבה, פח, כוח, פינוק, תמורה.

פורסם (נערך)

טעות שלי התבלבלתי אני מדבר על ltf ולא ltz.

כעיקרון הבנתי שהltf היה בדגמי הליסינג והlt זה הרגיל עם ההנעה מרחוק ודוושות מתכוננות.

פורסם

אין ספק שהמאליבו מבין שלושת הדגמים שציינת הכי מפנקת אבל הייתי כבר הולך על ביואיק לוצרן / לה קרוס שמפוארות ממנה .

פורסם (נערך)

בקשר לביואיק איך הם בקשר לאמינות? זה בתכלס שברולט נכון? ואיך האחזקה ביחס למאליבו?

איך הצריכת דלק שלהם ביחס למאליבו?

פורסם

אני מצטער אבל המאליבו שלפני מתיחת הפנים האחרונה גרועה ,ה c5 עדיפה.

מבין מה שחשבת ה c5 העדיפה ביותר, חפש את רמת הגימור הגבוהה , אאל"ט Pk, ותהנה מאוד.

לגביי אמינות ,רכב שטופל בצורה מסודרת מיומו הראשון יראה אמינות טובה, עם זאת, החלקים לא זולים ויש סיפורים על בעיות אמינות שונות.

כן , גם על הקמארי שמעתי רק טוב אבל לא יצא לי להתנסות בה, אתה צריך לבדוק.

המונדאו זולה והמחירון שלה נופל מאוד חזק, אבל גם ה c5 היא כזאת ,אז הייתי בודק גם את המונדאו.

Miata ND2

פורסם

+1 לC5 האחרונה,הורים של חבר מחזיקים 2 כאלה והרכב כל כך נעים שאחרי הקיה שלי הרגשתי בעננים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אני מצטער אבל המאליבו שלפני מתיחת הפנים האחרונה גרועה ,ה c5 עדיפה.

מבין מה שחשבת ה c5 העדיפה ביותר, חפש את רמת הגימור הגבוהה , אאל"ט Pk, ותהנה מאוד.

לגביי אמינות ,רכב שטופל בצורה מסודרת מיומו הראשון יראה אמינות טובה, עם זאת, החלקים לא זולים ויש סיפורים על בעיות אמינות שונות.

כן , גם על הקמארי שמעתי רק טוב אבל לא יצא לי להתנסות בה, אתה צריך לבדוק.

המונדאו זולה והמחירון שלה נופל מאוד חזק, אבל גם ה c5 היא כזאת ,אז הייתי בודק גם את המונדאו.

אתה כותב מנסיון? תוכל לחלוק איתנו את הסיבות, אם זה מנסיון?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...