Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שמח לשמוע שזה חוקי ואפשרי להרכיבה, איפה שמת אותם? בגריל או מתחת?

וכן אוהבים לעצור, אני לא יודע איפה בדיוק אתה גר אבל יש לי רשיון כחצי שנה, אוטו כ4 חודשים (אולי קצת יותר, אני לא סופר) ועצרו אותי כמעט 10 פעמים (!).

מעצבן כשמבקשים ממך ומחברים שלך לעצור בצד ולהציג ת.ז ורשיון (מהנהג) תשאול קטן וסע לשלום.

אני לא יודע, אולי אני סתם מתעצבן ואולי זה מהתכיפות שעוצרים אותי אבל לי ממש נמאס שזה קורה! אני אשכרה מרגיש כאילו אני איזשהו פורץ\פושע\מחבל והם חייבים לבדוק אותי ולעצור אותי רק בגלל שאני נוהג בסובארו.

בכל מקרה אולי אתה לא מרגיש כך (ומזלך שלא) אבל השוטרים אוהבים לעצור את הסובארו (גם מעדויות של חברים עם סובארו שאמרו שהם נעצרים הרבה).

אבל זה לא הנושא.

אני מקווה שתצליח להתקין ושנקבל תמונות של הפנסים בקרוב, אם זה חוקי לא אכפת לי להתקין כאלה גם אצלי אם זה לא מסובך.

יוסי.

הצלחתי להתקין הם עובדים פשוט אני רוצה לעשות שהם יעבדו הכי נכון

הרכבתי אותם בגריל זה יצא כאילו זה מובנה עשיתי חורים מיוחדים וחיברתי צבעתי את כל הגריל בשחור מט וזה יצא פצצה תמונות בקרוב צריך להשיג מצלמה

ובתוך האוטו הרכבתי מפסק שני מצבים 0 ו 1 הכל יצא מאד יפה

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
הצלחתי להתקין הם עובדים פשוט אני רוצה לעשות שהם יעבדו הכי נכון

הרכבתי אותם בגריל זה יצא כאילו זה מובנה עשיתי חורים מיוחדים וחיברתי צבעתי את כל הגריל בשחור מט וזה יצא פצצה תמונות בקרוב צריך להשיג מצלמה

ובתוך האוטו הרכבתי מפסק שני מצבים 0 ו 1 הכל יצא מאד יפה

שמח לשמוע שיצא לך יפה :smile:

היית צריך לחתוך את הגריל? אני מקווה שלא, אני לא רוצה לגעת בשלי..

אמרו לי שיש לי גריל של GL, הוא בצבע לבן..... בכל מקרה I LOVE MY GRIL :smile:

אני לא כ"כ הצלחתי לזהות את שלך בתמונות (בגלל שהוא שחור) אבל אני חושב שהוא בדיוק כמו שלי רק בצבע אחר.

תמונות של הגריל בחתימה........אתה חושב שאני אסתדר מבלי לעשות נזק לגריל?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

Viper-GTSR כתב:

תגיד רק למה אתה מתקין כזה דבר בלי ממסר? :roll:

אם אפשר מה זה ממסר? ולמה הוא נחוץ?

אני גם מצטרף לשאלה ומוסיף עוד אחת איך אני בונה ממסר אם אני רוצה להרכיב פנסי ערפל או כל דבר אחר ברכב?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
איך אני בונה ממסר אם אני רוצה ....
ממסר לא בונים אלא קונים.

ממסר זהו רכיב מיתוג פשוט. מעין מפסק חשמלי. ברגע שיקבל מתח, ימתג משהו.

קצת קשה להסביר איך להשתמש בו. אם אין לך רקע בסיסי בחשמל אז עדיף שלא תנסה להתעסק איתו.

חיבור לא נכון של הרגליים שלו עלול לגרום קצר במקומות שאתה לא רוצה. מעבר לזה שאם תטעה זה פשוט לא יעבוד.

לגבי השאלה בשביל מה הוא נחוץ ... אז בשביל למנוע זרם גבוה דרך מתגים שונים ולאפשר שימוש בחוטים דקים יותר באזור המתג.

פורסם

בוא נגיד שאני הולך להום סנטר אני מבקש מהם שיביאו לי ממסר?

מה צריכים להיות הנתונים(מתח, הספק וכ'ו) שלו כדי שיעבוד כמו שצריך?

ואם אני מבין נכון ממכם אז יוצאים ממנו 3 חוטים, למה אני מחבר כל אחד?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
בוא נגיד שאני הולך להום סנטר אני מבקש מהם שיביאו לי ממסר?

מה צריכים להיות הנתונים(מתח, הספק וכ'ו) שלו כדי שיעבוד כמו שצריך?

ואם אני מבין נכון ממכם אז יוצאים ממנו 3 חוטים, למה אני מחבר כל אחד?

ממסר בסיסי (SPDT) שהוא .N.O כפי שמופיע בתמונה

יש 4 או למעשה 5 רגליים כאשר בדרך כלל משתמשים ב4

85 86 87 30 יש את 87ALLWAYS שהוא 87A בממסר

משתמשים למיתוג והגברה של צרכן שלא מסופק לו את הזרם

הנחוץ, כאשר בבסיס הממסר יכול לקבל מיליאמפר ולהוציא עד 40

אמפר ויותר.

85 86 (רגליים) הם מעגל נפרד - סליל

30 87 (רגליים) מעגל נפרד - מגעות

86 מקבל פיקוד (נאמר פלוס), 85 צריך להיות מחובר למינוס.

כאשר המעגל נסגר הוא מושך את 30 נאמר שמחובר לפלוס קבוע,

שמתמתג עם 87 שמהרגל הזאת (יציאה) יש את הזרם היוצא.

relay.gif

פורסם
שלום לכולם

התקנתי ברכב פנסי ערפל הרכב הוא סובארו דיאל

אז כך העברתי אליהם חשמל הפלוס לקוח מהמצת והפיוז שאחראי על המצת הוא 15A הכל עבד אבל פתאום הפסיק לעבוד בדקתי וגילתי הפיוז נשרף היה לי חלופי גם 15A חיברתי אותו והכל עובד בלי בעיה כמו לפני זה

אז השאלה האם צריך לשים נתיך אחר אולי 20A ,25A,30A כדי שהפיוז היה עמיד יותר ,

ועוד שאלה אם אני אשים נגיד 30A או 25A במקום ששם יש 15A האם יכול להיות נזק כלשהו או שההפך הפיוזים יהיו עמידים יותר ופחות טוב בטוח לא יהיה. כי נראה לי שאחרי שהוספתי את הפנסים עובר הרבה יותר מתח ויש עומס על הפיוז וכראה מזה הוא נשרף האם כיול להיות שאני צודק?

חיברתי להם מפסק בנפרד והם לא יותר גבוהים מהפנסים הרגילים שאלו הם התקנות בשימוש בפנסי ערפל כך שכנראה הם צריכים לעבור בטסט האם אני צודק?

תודה שגיא

מימתי מחברים את מקור הכוח מהחוט של המצת ?! איזה חובבנות מוחלטת !. יש לך ברכב בית פיזים.

מאחורה יש כבל פלוס אדום ראשי. לשמה אתה צריך לחבר קבל פלוס....עם פיוז של 20A. ואז מתג או ריליי ואז למנורות...

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
מימתי מחברים את מקור הכוח מהחוט של המצת ?! איזה חובבנות מוחלטת !. יש לך ברכב בית פיזים.

מאחורה יש כבל פלוס אדום ראשי. לשמה אתה צריך לחבר קבל פלוס....עם פיוז של 20A. ואז מתג או ריליי ואז למנורות...

תמיר

במקרה של הגולף זה אולי אדום, לא בכל רכב זה אותו צבע , יש המון חוטים שיוצאים מהאיזור

הנ"ל גם כן עבים, וגם כמה שנותנים פלוס קבוע שיכולים במקרה הרע להשתנות.

פורסם
.... בממסר

משתמשים למיתוג והגברה של צרכן שלא מסופק לו את הזרם

הנחוץ, כאשר בבסיס הממסר יכול לקבל מיליאמפר ולהוציא עד 40

אמפר ויותר

טעות לומר שממסר משמש כמגבר זרם.

ממסר הוא חסר יכולת הגברה באופן מוחלט. אין שום סוג של ריליי שכן מגביר.

ממסר משמש כמתג ותו לא. הוא אכן יופעל בזרם חלש, בסביבות 50mA וימתג לפי מגבלת הזרם הנקובה לאותו ממסר.

מאחורה יש כבל פלוס אדום ראשי. לשמה אתה צריך לחבר קבל פלוס

תמיר

ואז תאבד את "אפקט" המיתוג של הסוויץ'.

החיבור צריך להיות אחרי הסוויץ', דרך מתג הפעלה לממסר.

מגעי המיתוג של הממסר יכולים להתחבר לכבל הראשי ולפנסים.

• תוכן חדש...