Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני בן 21, חייל.

אני מחפש רכב שישמש אותי בעיקר לנסיעות בעיר ומחוצה לו, שיהיה חסכוני בדלק, וזול לאחזקה.

חשוב לי מאוד שהרכב יהיה מאופיין גם בין היתר, בחוזק מנוע לנסיעות ארוכות פעם בחודשיים בערך,

כמו אילת/רמת הגולן.

החשיבות, שאם הרכב יהיה בעל גיר ידני או אוטומט, איננה מפריעה לי כלל.

התקציב הוא 30K.

בנוסף ארצה לדעת בבקשה, מאיזה מקום כדאי ואמין, אפשר להתחיל חיפוש לקניית הרכב שתציעו לי לקנייה.

העלו בי הצעה למחשבה, כמו הפורד פוקוס 2007 נפח מנוע 1600, שדיי עונה על הקריטריונים, אני מניח. מה דעתכם?

אני ארצה בבקשה לדעת במה אתם מציעים לי לבחור ולברור, מבין מגוון הרכבים.

ואיך להתקדם הלאה, תוך כדי ידע מעמיק למהלכים קדימה.

תודה רבה מראש,

עידן.

פורסם

פורד פוקוס לא עונה לך על אף קריטריון מכיוון שהרכב הוא משפחתי ולא חסכוני בדלק בכלל ואם תצליח למצוא לו גרסה ידנית אני אישית קונה אותו ממך :)

לדעתי רכב שיענה לך על הדרישות זה סיריון או פונטו גרנדה.

שתיהן אמינות, זולות לאחזקה, חסכוניות בדלק, הפונטו קצת יותר נעימה ומרווחת.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

גם לדעתי גרנדה ידנית 1.4 תענה על הדרישות שלך טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחברה שלי יש פורד פוקוס 2007 1.6 ידנית. והרכב מאוד חזק וחסכוני בדלק.

הפונטו גרנדה דיי רכב גדול למשפחה ענקית.

אני רוצה רכב בגודל סביר, אם לא סופר מיני.

פורסם

הגרנדה היא סופר מיני,והפוקוס משפחתית לכן הגדולה יותר,אין הרבה פוקוסים ידניות,אם אהבת זה יכול להיות אחלה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מכוון אותך לפיאט פנדה. היא מספיק חזקה (בדגמי 69 כ"ס) בשביל לסחוב את העליות שאתה זקוק להן, ותהייה גם מאוד חסכונית בדלק.

מכרתי עכשיו אחת בדיוק בתקציב הזה.

• תוכן חדש...