Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב תודה לסמל"ת :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

[השרשור הקודם נסגר - אפשר להעביר לשם]

חייב להודות שממש משמח להגיע הביתה ולראות הזמנה למסיבת סילבסטר, בארקה בנמל ת"א, מבית אלפא/סמל"ת.

אפשר להתווכח על התכנים (קרן פלס...), אבל אין ספק שזה יבואן שיודע להשקיע. ברור שזה מגולם בעלות, אבל איזה עוד יבואן עושה ללקוחות הקיימים שלו אירועים כמה פעמים בשנה, ושולח מתנות מידי פעם?

עוד דוגמה נחמדה היא היחס שקיבלתי כשהגעתי עם הילדה הקטנה ליום מכירות, אפילו שלא קניתי בסוף. גם אני וגם הילדה קיבלנו יחס מקסים, ותשומת לב. נכון, הכל הוא מכירתי, אבל ביחס למה שקורה אצל יבואנים אחרים - באלפא פשוט כיף לבקר - ולקנות.

ואם זה נדמה ש"קונים" אותי בפיצ'פקעס, so be it. אני ער ליתרונות של הג'ולייטה שלי (אתמול חזרתי מאוחר מהעבודה, היה כיף בסיבובים) - כמו גם לחסרונות (צפיפות יחסית מאחור) - ומתפנק על הפינוקים :-) עבור סכום דומה אצל יבואן אחר, לא הייתי מקבל את זה...

ביחד עם "מועדון אלפא", שמארגן טיולי משפחות ומפגשים מעניינים (שלרובם אני לא מגיע...) - זה ממש מרגיש כמו משפחה :-) מה שמזכיר לי: amiger - אתה צריך לבוא שוב. נהג חדש - אתה צריך לבוא.

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שיווקית, ההשקעה הזו בלקוחות הקיימים זו עבודה מאוד חכמה. בסמל"ת בונים על נאמנות למותג. להכניס אנשים מבחוץ לאלפא (או כל מותג איטלקי עממי) זה קשה בגלל כל הדעות הקדומות, ולכן נכון להקדיש חלק גדול יחסית מתקציב השיווק לשימור הלקוחות הקיימים וחלק קטן יחסית במשיכת לקוחות חדשים. מעבר לזה נראה שיש פה יבואן שהוא אולי קצת פחות גרידי מאחרים, לבכירי סמל"ת קצת פחות דחוף להתייצב בצמרת מקבלי השכר בשוק הפרטי (ולא שהם מסכנים... רחוק מאוד מזה...) ולכן אני מניח שלאנשי השיווק / יח"צ של הקבוצה קצת יותר קל לבקש תקציבים שהם כנראה גדולים ביחס להקף המכירות של סמל"ת.

בכל מקרה השורה התחתונה היא WIN WIN, לעסק וללקוחות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
מעבר לזה נראה שיש פה יבואן שהוא אולי קצת פחות גרידי מאחרים.

אתה רציני?

לא זכור לי בעשור האחרון ולו רכב אחד מבית פיאט/אלפא/לנציה שהוצג במחיר שפוי, שלא לדבר על תחרותי.

כשנתקעים עם סטוקים אז כן, המחיר יורד אבל לפחות בהתחלה, תמחורי סמל"ת הופכים את הרכבים שלהם (ראה מקרה פנדה, 500, קובו, פונטו, סיידיצי, מיטו,ג'ולייטה וכמעט כל רכב אחר שלהם) ללא רלוונטים לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה זה משנה שפוי לא שפוי

יש אנשים שקונים ואותם צריך לשמר כמשפחה אחת ואת זה הם עושים.

כדי שאותם אנשים ימשיכו לקנות במחיר שפוי או לא וחוזר חלילה.

פוי שיהודים חוגגים סילבסטר... בטח הם גם אוכלים שרימפס ופרה נמוכה ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קובו

דווקא הקובו זכור לי בתור רכב עם תמחור הגיוני לחלוטין, אפילו די זול מנקודת מבט מסוימת

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נו, מחלקת השיווק שלהם מצדיקה את קיומה :D דברים כאלה (אני מניח) מסייעים לשמור על לקוחות ולבנות איזושהי נאמנות למותג (או ליבואן).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בגירה באמת...

פה מהללים ומשבחים!

אין פה מקום להגיון

לפחות תסביר לטיפשים הגמורים כאן את ההיגיון הברור שכולם מפספסים.

שאפו לסמל"ת!

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

גם אני מצטרף למשבחים, סמל"ת של השנים האחרונות השתנתה מאוד לטובה, משקיעים הרבה יותר בלקוחות ובלקוחות פוטנציאליים כמו גם ארועים הקשורים למורשת הקלאסית של אלפא רומיאו.

דוגמה טובה לכך:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

Fkl0Ster, מן הסתם ההשקעה פרופורציונלית לרכב, אבל גם כשקניתי בראבו קיבלתי לפחות מתנה נאה לחג שנה לאחר מכן (מארז של מיני תבלינים איטלקיים), משהו קטן אבל אני לא בטוח שרוב רוכשי יונדאי ומאזדה ושות' מקבלים שי לחג שנה אחרי שקנו רכב סטנדרטי. תקנו אותי אם אני טועה.

bagira, לפחות המכוניות שאני קניתי בסמל"ת תומחרו היטב. הפנדה בזמנו היתה רכב מעולה שנתן מקסימום מרחב פנימי ונוחות לשקל ותומחר בצורה מאוד הגיונית. הבראבו כשקניתי אותה נתנה יותר הנאה (בהרבה פרמטרים) כרכב משפחתי קומפקטי בצד הזה של 140K מכל רכב אחר. האבארט בתצורה שרכשתי נותנת יותר פאן מכל הוט האצ' במחיר, יסלחו לי הצרפתיות. אז על מה אתה מלין? הרכב היחיד היום בסמל"ת שאני באמת חושב שמחירו חריג לרעה זה ה-500L, ואני מבטיח לך שזה לא גרידיות אלא עלות גבוהה של היצרן. הרי ברור גם לסמל"ת שהם לא ימכרו ככה 500L, ואני חושב שגרידיות בד"כ הולכת יחד עם רצון כן למכור, ולא ההפך. גרידיות זה כשיש לך מוצר עם קהל שבוי שיוצר ביקוש כמעט קשיח (סתם נניח אייפון אם ללכת לתחום אחר) ולתקוע שם מחירים מופרכים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...