Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש ברשותי יונדאי אקסנט GL

1.5 ל' אוטו' שנת 2001 שהלך לה מנוע אחרי 200K ק"מ.

הסימפטומים של הרכב זה שבהנעה יוצא מלא עשן לבן, ובנסיעה אחרי שהיא מגיעה לחום מנוע סביר (הוא לא מתחמם יתר על המידה) יוצא עשן שחור. היא בולעת ושורפת שמן.

עכשיו, הנתונים שנתנו לי על המנוע ממוסך מרכזי של יונדאי ביהוד מראים לי ככה

מהצילינדרים 1 2 ו3 נותן לי 210 והצילינדר ה4 נותן לי 150. ולפי מה שהבנתי כל הצילינדרים אמורים לתת לי 180 כל אחד.

אמרו לי במוסך המרכזי בהתחלה שהם הולכים להחליף גומיות למעברים, ואחרי בדיקה שהם הריצו הם אמרו לי שלא שווה לעשות את זה אלא להחליף מנוע, ואפילו לא לעשות אובר אול.

הציעו לי או להביא מנוע מפירוק או מנוע מיבוא.

השאלה היא מה כדאי לי לעשות ?

האם להביא מנוע מפירוק או מיבוא או אולי בכל זאת לעשות לה אובר אול ?

כמה יעלה לי בערך לעשות כל עבודה ומה יותר משתלם לי לעשות ?

תודה רבה לעוזרים.

עידן.

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל מישהו יכול לענות לי פה ??

זה באמת עניין חשוב לפני שאני עושה צעד כזה..

אגב נתנו לי הצעות מחיר על מנוע מייבוא דרך מוסך יונדאי עולה 10K ש"ח ומנוע מפירוק 8K ש"ח.

אם למישהו יש הצעת מחיר יותר הגיונית שתעלה לי פחות מהאוטו מוזמן לעזור לי פה

תודה.

פורסם

אני מכיר מישהו שמוכר רכב שלם במחיר של 3000. מנוע וגיר טובים. לרכב אין טסט. אם זה מעניין אותך תשאיר לי הודעה עם טלפון ואני יעביר.

פורסם

מנוע מפירוק אמור לעלות בסביבות 4-4וחצי אלף כולל עבודה.

אין שום סיבה לרכב עם שנתון כמו שלך לטפל במורשה!

נסה לקבל הצעות מחיר מעוד מוסכים…

פורסם

מנוע של יונדאי אקסנט מפירוק צריך לעלות סביב 3000 ש"ח ולא 8 או 10. אני ממליץ לך לבדוק במוסכים שמומלצים כאן ע"י הפורום, כדוגמת אורן שירותי רכב או גבע...

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
מנוע של יונדאי אקסנט מפירוק צריך לעלות סביב 3000 ש"ח ולא 8 או 10. אני ממליץ לך לבדוק במוסכים שמומלצים כאן ע"י הפורום, כדוגמת אורן שירותי רכב או גבע...

בהצלחה!

אני גר בבית אריה (אזור ראש העין פ"ת)

איפה יהיה לי הכי קרוב ?

אני לא מכיר את מוסך אורן אבל אשמח להגיע לשם שיתנו לי הצעת מחיר נוספת :-D

פורסם

לפני כ5 שנים בערך, החלפתי מנוע ביונדאי כמו שלך ועלה לי באזור ה4.

תוודא שהמוסך מחליף לך גם רצועת טיימינג על הדרך.

בהצלחה..

פורסם

1. אני מניח שנועם הציע לך את האקסנט בתור תורמת איברים לרכב שלך.

אל תפסול את זה על הסף, זה עשוי להיות מאד אטרקטיבי עבורך.

(תקבל על הדרך מאגר חלקים שלם בפחות מהמחיר שיעלה לך המנוע, אם יש לך היכן לאחסן אותם)

2. ההצעה שקיבלת יקרה מאד, ומתאימה למוסך מורשה יבואן. במוסך כללי שמכיר את הרכב, תקבל עבודה לא פחות טובה (לעיתים יותר) בחצי המחיר.

3. על אורן שמעתי רק טובות בפורום. הוא יושב בחולון. איני מכיר אותו אישית.

אתה יכול לפנות גם לאיציק ברח' החרושת ברעננה. הוא היה בעברו מנהל מקצועי של מוסך יבואן של יונדאי, ומכיר את הדגם שלך כאת כף ידו. כבונוס, הוא גם איש מאד אמין וישר. 09-7423454 (תאמר לו שנתי הפנה אותך).

המרחק מבית אריה לא רלוונטי במקרה כזה. הצעה טובה שווה נסיעה ארוכה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית בנוגע להמלצה למוסך שמומחה לרכבי יונדאי והוא לא מורשה יבואן. מציע לך לבדוק אצלו מה המחיר המבוקש וכמה אחריות תקבל.

• תוכן חדש...