Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגמים הזולים ביותר של כל רכב.

הרכב הוא רכב מהעבודה ככה שלא משנה צריכת דלק או עלויות נוספות.

מבחינת כוח לפי מה שהבנתי הסקודה חזקה יותר אבל זה לא קריטי, מה שחשוב זה הפנים של האוטו.

הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי איזה רכב עדיף מבפנים. (הבנתי לדוגמה שבסקודה אין בלוטות').

בנתיים אני נוטה להעדיף את הפג'ו מכיוון שהיא נראית טוב יותר מבחוץ ובגלל הבלוטות' שמאוד חשוב.

פורסם

הפיג'ו יותר מחוברת לנהג והסופרב יותר מנותקת. שתיהן מצויינות, אך הסופרב מרווחת יותר משמעותית ועם תא מטען גדול ושימושי יותר. לשתיהן תאי נוסעים איכותיים.

קח נסיעת מבחן ותבדוק למה אתה מתחבר יותר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אם מביאים לך את הסופרב בגרסה כל כך ערומה שאין בה BT מקורי - מוצר בסיסי ברכבים שעולים חצי ממנה - לא הייתי שוקל פעמיים, ולוקח את ה- 508. בעבר שקלתי אותה, והיא מגיעה מאוד מאבוזרת כבר בבסיס, אבל חששות מאמינות מנעו ממני רכישה. בליסינג זה כמעט מתאיין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

להוסיף בלוטוס חיצוני עולה 100 ש"ח, זה לא אמור להיות שיקול בבחירת רכב.

ההבדל העיקרי לדעתי הוא הגודל. אם חשוב לך גדול - כמעט ענק, לך על הסקודה (שקודה) אם לא, והגודל הוא מגרעה, הפיז'ו עדיפה.

פורסם

אני דווקא הייתי הולך עם הסקודה.

ה-508 אכזבה אותי מבחינת איכות חומרים ונוחות, ובהשוואה לסופרב היא גם פחות מרווחת.

בליסינג יש יתרון נוסף שאין מה לחשוש מהתקלות העתידות להגיע בגיר של הסופרב... והן יגיעו.. :)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

• תוכן חדש...