Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול למאזדה 3 2.0 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אם קניתי את החלקים הדרושים לטיפול שאני צריך :

שמן,פילטר שמן, פלגים, נוזל בלמים

הרכב הוא מזדה 3 ספיריט שנת 2010 .

כמה אמור לעלות לי רק ההרכבה של החלקים שציינתי ? (כולל מע"מ)

תודה.

פורסם

לא שאני מנדב אף אחד, תדע שיש כאן בפורום קבוצה של אנשים שמציעה עבודה של טיפולים ותיקונים לרכב ללא תשלום.

קוראים להם כנופיית הטיפולים השוטפים יש לה חברים בכל מיני מקומות בארץ.

פורסם
רועי זה לא אמור להיות מחיר לשעת עבודה .. שבפועל המוסכניק מחליף את החלקים שציינתי פחות מחצי שעה .

נכון יוני אבל זה משתנה ממוסך למוסך זה יכול גם להתחיל ב 150.

לחבר עם מגרן הלך להחליף ברקסים במוסך ולקחו לו 200 שקל עבודה על 15 דקות של עהודה אפילו פחות.

רועי

פורסם

החלפת נוזל בלמים לא נחשב לפי שעתון בדרך כלל אלא כעבודה נפרדת.

טיפול כזה יעלה לך בממוצע במוסך רגיל רק העבודה קרוב ל500 שקל במוסך מורשה יכול להיות קצת יותר.

עלות החלקים נעה פה סביב ה300 שקל כאשר אתה רוכש אותם במידה ומוסך ישתמש בשלו העלות של החלקים תגיע לפחות 400 שקל.

פורסם
שגיא מה הבעיה בלהחליף נוזל בלמים ? וכמה זמן להערכתך זה אמור לקחת ?

יש שתי דרכים להחלפת נוזל הבלמים:

1. הדרך החאפרית: שאיבה מכוסית הנוזל שבתא המנוע ומילוי נוזל בלמים חדש במקום מה שנשאב.

2. הדרך הנכונה: ניקוז כל נוזל הבלמים שיש במערכת שזה בעצם פירוק הגלגלים וניקוז מכל גלגל. זו הדרך הנכונה, הארוכה וגם היקרה יותר.

עלות נוזל הבלמים היא כמה עשרות שקלים.

• תוכן חדש...