Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי רכב/שטח לג'יפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הצמיגים שלי כבר צריכים החלפה

כרגע הגיע הזמן לבחור

בתור ג'יפון... מה כדאי לי להרכיב לפי דעתכם? צמיגי כביש, או שמא צמיגי שטח/כביש?

בהנחה שאני נוסע ברכב רק בסופי שבוע... ומדי פעם (נגיד פעם/פעמיים בחודש) אוהב גם לרדת לשטח הקל (HONDA CR-V)

מישהו מכיר את הרכב עם צמיג מסויים ויכול לתת חוות דעת?

מישהו נוסע על רכבי שטח למיניהם ויכול לשתף אותנו עם חוות דעתו ועם בחירתו כאשר החליף צמיגים? (עם עדיפות לבעלי ג'יפונים)

המלצה לצמיג מסוים? בפורומי CR-V בחו"ל משבחים את ה YOKOHAMA AVID TOURING כבעל אחיזה מעולה בכביש ובעל נוחות ושקט מצוינים ועדיפים בהרבה על פני ה BRIDGESTONE DUELLER H/T 684 שכרגע מורכבים על הרכב ומגיעים מהחברה, אחיזה לא משהו, ומרעישים מאוד!

אבל, ראיתי גם צמיגי כביש מצויינים של KUMHO TOURING A/S 795, או אפילו ה YOKOHAMA AVID T4. (גם ראיתי את ה TOYO 800 ULTRA או ה TOYO SPECTRUM)

אבל ראיתי כבר מורכב על CR-V אחר TOYO TRANPATH שלפי ביקורות הוא צמיג לא רע בכלל על הכביש, ואף מציע גם יכולות שטח מסויימות. מישהו מכיר את הTOYO האלה? ממליץ/לא ממליץ?

מישהו מכיר צמיגי שטח אחרים שיכול להמליץ עליהם? (עדיף צמיגים שבאים במידה 205/70R15 כיוון שזה הגודל היחידי שמותר לשים על הרכב הנ"ל).

דרך אגב, בקשר לשינוי גודל הג'אנט/צמיג. לאחר בירור עם "מאיר, חברה לרכבים וכו' וכו'" התברר כי רק המידה הנ"ל קיימת בארץ, האם יש אפשרות לאשר מידות אחרות של צמיג/ג'אנט לרכב? מהי הפרוצדורה המדוייקת באם זה אפשרי?

בתודה מראש

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

בכדי לקבל חוו"ד על הרצוי לרכבך, תוכל להכנס לפורומים המיועדים לרכבי שטח(ג'יפטריפ ודומיו).

לא תוכל לאשר חוקית מידת צמיגים שונה, באם המח' הטכנית של היבואן םפסלה אפשרות כזאת.

צמיגיך הקודמים, מאיזה סוג הם היו, כביש, שטח, 50/50?

ההיית מרוצה מהם?

הנך צריך לדעת שעם הרכבת צמיגי שטח או 50/50 יתלוו אליהם גם רעש חזק מאד של מגע החיכוך, יותר נכון אי המגע הטוב.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מישהו שאני מכיר קנה hr-v אני מניח שמבחינת שטח הם אותו דבר.

הוא הרכיב ברכבו צמיגי שטח של dunlop שחכתי את שם הדגם, אבל זה שטח/כביש.

הג'יפון עכשיו נוסע מצוין בשטח ובמיוחד מצמיד אותך לכביש, אם תרצה לדעת את סוג הדגם ומחיר כתוב לי בפרטי אני אברר איתו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...