Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטית קטנה עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש לקנות רכב אוטומטי קומפקטי בתקציב של עד 35K. הנסיעה שלי היא בעיקר בין עירונית ואני נוסע כ1000 ק"מ בחודש, לרוב נסיעות באיזור ה-20 דקות אבל לעיתים גם נסיעות ארוכות יותר.

ההבאים חשובים לי:

1. אמינות

2. נוחות

3. נהיגה מהנה

מעדיף לקנות רכב שעשה 100K ק"מ או פחות

אשמח לשמוע הצעות, תודה

פורסם

הדייהטסו סיריון אכן מבוקשת מאוד בשוק. מכונית קטנה, אמינה וחסכונית.

אפשרות נוספת היא ניסאן מיקרה מהצורה הישנה. יש לה מנוע קצת יותר חזק ככה שהיא מרגישה טוב יותר בכבישים בין עירוניים. גם היא אמינה מאוד, לא יקרה לאחזקה.

אם תוכל להגדיל טיפה את התקציב אז אולי תוכל למצוא גם סוזוקי ספלאש, שתתאים בסך הכל לדרישות שלך.

פורסם

לא התחברתי לסיריון מבחינת איך שהיא נראית. הסתכלתי על פונטו גרנדה 2009 אוטומטית (-לא- רובוטית) והיא נראית לי אופציה מעניינת. אשמח אם מישהו יוכל לספר עליה - אמינות, נוחות, עלות אחזקה ובאופן כללי

מחיפוש בפורום מצאתי בעיקר המלצות על פונטו גרנדה ידנית

הדגם שנתקלתי בו הוא Dynamic Plus אגב

• תוכן חדש...