Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2007 פענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס שנת 2007 יד 2 01 ברשיון 155k ק"מ בעלות קודמת השכרה

לפי הבעלים התאונה לא הייתה אצלו.

לפי הבוחן תיקוני צבע ופחחות בדלתות צד ימין שוליים אין פגיע בשאסי.

לפי הבוחן נזילת שמן הגה לא דחופה אמר שזה לא משהו משמעותי.

צריך להחליף ברקסים וצמיגים אחוריים.

הבעלים רוצה 24k על הרכב האם כדאי?

aaa.jpg

bbbb.jpg

cccc.jpg

פורסם

אין משהו חריג,לבדוק את הנזילה במוסך כדאי לקבוע מחיר,החלפת צמיגים,סך הכול ממוצע פלוס מינוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סך הכל נשמע סביר , שים לב למחירון - צריך להפחית אי אלו אחוזים על זה שהרכב היה פעם בהשכרה ובנוסף תתחשבן על הצמיגים וברקסים .

תנסה להשיג היסטוריית טיפולים או קבלות על טיפולים שנעשו .

כמה זמן הרכב אצל הבעלים הנוכחי ? אם מספר חודשים בלבד זה אולי יכול להצביע על בעייה מסויימת עם הרכב שבגללה המוכר רוצה להיפתר מהרכב .

• ספונסר פורום
פורסם

היי

מוזמן אלינו לחוות דעת וספת /הצעות מחיר ובדיקת היסטוריית הרכב (במידה וטופל במוסכי היבואן).

שמעון זוארץ

03-5333082

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אכן.

לצורך העניין, חברה שלי קנתה גם כן לא מזמן פוקוס, שנתון 2008, בעבר גם כן מליסינג אבל עם 115 אלף ק"מ וסגרו על פחות מ 20 אלף ( הרכב היה גם בדיוק לפני טסט ).

מציע לך לבדוק את הגיר, אצל חברה שלי בלי לשים לב לפני הקניה יש פשוט דפיקות נוראיות בהעברה מ D ל R ( וההפך ).

פורסם

הרכב אצלו 4 שנים בערך טסט באוגוסט.

הבוחן אמר שאין בעיות בגיר אני גם לא הרגשתי משהו.

במידה והוא יתקן את מה שצריך ויחליף צמיגים עדיין המחיר יקר?

פורסם
הרכב אצלו 4 שנים בערך טסט באוגוסט.

הבוחן אמר שאין בעיות בגיר אני גם לא הרגשתי משהו.

במידה והוא יתקן את מה שצריך ויחליף צמיגים עדיין המחיר יקר?

1. הוא צריך לעשות כיוון פרונט(לתקן זוויות היגוי) שזה 300 שקל + להחליף 4 צמיגים שזה עוד 1000 שקל.

2. לתקן פגושים

3. להציג קבלה על טיימינג שנעשה ב120K, מאוד חשוב או אם אין והמוכר טוען שעשה את הטיפול הזה - לבדוק את מצב של רצועת טיימינג.

4. לסדר את הברקסים

אחרי כל זה המחיר הוא סביב ה22 אלף שקל להערכתי ו20 אלף שקל ללא התיקונים - וזה יהיה מחיר זול.

כמובן שהשוק קובע את המחיר, יש את הרכבים האלה בשפל לכן כדאי לך לראות עוד כמה רכבים מהסוג הזה.

• תוכן חדש...