Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים

קיבלתי מחבר מגבר עלום שם. רשום על המגבר רק 300Wx4ch.

עכשיו אני מעוניין לחבר אותו למערכת שלי. עשיתי כל מה שצריך (קראתי חצי פורום), עכשיו נשאר רק לחבר את הכבל rca למערכת. השאלה היא לאיזה כניסה לחבר אותו. צירפתי תמונה של כל הכניסות במערכת

פורסם

אתה מתכוון שני זוגות חיבורים (סה"כ 4 מחברי RCA) או רק 2 חיבורי RCA בודדים?

בשביל הבדיקה, חבר רק זוג אחד (2 חיבורי RCA בודדים).

לבן - ערוץ שמאל, אדום - ערוץ ימין.

אם המוזיקה מתנגנת דרך היציאה בכל מוד אפשרי (CD/DVD, רדיו, כניסות AUX/USB אם קיימות), אז כדי להגביר 4 ערוצים תצטרך לפצל את היציאה.

פורסם

התכוונתי לשני חיבורים בודדים מכל צד (שניים חיברתי למערכת כמו שאמרת ושניים למגבר).

חיברתי בנוסף את הארקה והכבל מהמצבר ואת הרימוט. המגבר דולק אבל אני לא מרגיש שיש הבדל בעוצמת השמע

פורסם

כשאתה מחליף בין חיבור הרמקולים למערכת לבין חיבור הרמקולים למגבר אין הבדל?

גיל - הקדמת אותי בקצת ועם ניסוח יותר ישיר לשאלה שלי...:wink:

פורסם

כנראה עשיתי פאדיחה. חשבתי שמספיק שהרמקולים מחוברים למערכת והמערכת תתחבר למגבר באמצעות הכבל.

מצטער

אז אני אעביר חוטים מהרמקולים למגבר. את החיבור של הרמקולים למערכת אני אמור להשאיר?

• תוכן חדש...