Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול למאזדה 2 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום נעשו טיפולים אך ורק אצל המוסך המורשה של מאזדה.

החודש עליי לעשות טיפול - האם מומלץ להמשיך במוסך המורשה של מאזדה ? או שזה בזבוז כסף ועדיף ללכת למוסך רגיל ?

האם יש במאזדה 2 נקודות חשובות שכדאי לדעת - כמו נוזל קירור מיוחד שמומלץ להשתמש דווקא בו ? שמן שמומלץ להשתמש דווקא בו ? או כל נקודה חשובה אחרת.

תודה,

ירדן.

• ספונסר פורום
פורסם

ערב טוב

כמובן שתמיד רצוי לטפל. במרכז שרות יבואן

לגבי המחירים מבדיקה אמיתית הפרשי המחירים אינם כאלו גדולים אם משתמשים בחלקים מקורים הדונרים על הרכב

אל תשכח טיפול הוא פעם בשנה ומשפיע על המנוע למשך כל השנה

שמעון

0532707333

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

האם הפרשי המחירים בין מרכז שירות יבואן לבין מוסך רגיל באמת לא כאלה גבוהים ?? כי ממה שהבנתי הם עצומים...

יש כאלה שאומרים שזה שווה ויש כאלה שלא.. אני אשמח לשמוע נימוקים

פורסם

אם במוסך יבואן הטיפול עולה 650 ש"ח, הסיכוי שבמוסך לא מורשה הטיפול יחסוך לך 200 ש"ח מקסימום, אבל!! ואבל גדול:

כשתמכור את הרכב ובספר הטיפולים יש חותמות של מוסך מורשה יחטפו לך את הרכב, לעומת חותמות של מוסך חאפר.

וחוץ מזה, יש הרבה אנשים שמטפלים אצל חאפרים ובסוף משלמים כפליים כי צריכים לחזור למוסך המורשה לטפל אחר השטויות שעשו במוסך החאפר (מה שקרה לאח שלי), החליף דיסקים אצל חאפר והחליף בשנית אחרי שבוע במורשה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• ספונסר פורום
פורסם

שבוע טוב

צודק ינון והסיבות הן לא קטנות למשל אם "חאפר" כלשונו ימכור לך מסנן אויר לא מקורי שייסתם מהר מידי וישפיע על תצרוכת הדלק או אפילו יתפורר ויכנס אל תא השריפה תוך גרימת נזק תאמין לי זה לא נעים

והכי חשוב השוואת מחירים מתבצעת בין שני מוצרים זהים ולא בין מקורי וחיקוי

לכן גם אם הולכים לא למרכז שירות אלא למוסך מורשה משרד התחבורה מבלי לפגוע באף אחד יש להקפיד על חלפים מקוריים ואז כן ניתן ל שוות מחירים

שמעון

0532707333

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...