Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא ללכת לפירוקיה ולקנות את כל הלוח שעונים הזה(לא ימכרו רק את הפלסטיק), 200-300 שקל ויש לך לוח חדש לעוד 20 שנה קדימה...

לא שווה כל ההתעסקות והזמן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

כי גם ההרכבה יכולה לקחת דיי הרבה זמן אם הבחור לא יודע להרכיב, אפשר לעשות פוליש מהיר שזה לדעתי הטיפול הכי טוב, אבל אם הפיתרון הנ"ל פתר לבחור את הבעיה אז לבריאות, אני פשוט לא הייתי שם שמן באיזור הזה גם בגלל הריח ובגלל הסיכון שזה יתחיל לנזול או לטפטף לכיוונים שונים (או שתגע בזה בטעות עם היד ואז כולה בסימנים של שמן)

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב אתה קצת נסחפת. מדובר אולי ב 2 טיפות שמן על פיסת נייר. תהיה בטוח שכלום לא נוזל ואין בכלל ריח. הכמות זהה לכמות קרם ידיים שמורחים על הידיים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הבטחתי לעדכן והבטחות מקיימים;-)

אז בהמלצת דני9999 לקחתי צמר גפן טבלתי אותו במעט שמן ובתוך שניות הלוח שעונים חזר להיות כמו חדש.

תודה רבה לכל מי שעזר!

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לא משהו ששמתי לב אליו, אני מצרף תמונה.

2015-01-06 17.30.36.jpg

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...