Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להתניע 10 ימים - מזיק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יוצא למילואים ל-10 ימים. עד כמה ינזק המצבר (הותקן לפני חצי שנה) אם לא יתניע בכלל בזמן הזה?

ואיפה יש מקום בטוח באיזור המרכז שבו אפשר להשאיר את האוטו?

פורסם

מומלץ לנתק את שניהם

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שטויות... 10 ימים זה לא סיפור... תקנו אותי אם אני טועה(!?!?)

ומעניין לשאול ... איך עוזר שמנתקים את הכבלים (שניהם או רק את המינוס)?

פורסם
שטויות... 10 ימים זה לא סיפור... תקנו אותי אם אני טועה(!?!?)

ומעניין לשאול ... איך עוזר שמנתקים את הכבלים (שניהם או רק את המינוס)?

כוונתם, במידה ויש פריקת מצבר ברכב, (גניבת זרם מצרכן לא ידוע), שחרור כבלמצבר,

ימנע זאת. אך מיותר לעשות זאת לרכב, שלא עשה בעיות בעבר, למשך 10 ימים, אין צורך חיוני

לנתק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

במקרה ורוצים לנתק את המצבר, מספיק לנתק קוטב אחד שלו.

אין שום צורך שבעולם לנתק גם את הקוטב השני.

יש לשים לב שלניתוק המצבר יכולות להיות כל מיני תוצאות, החל מהטריוויאלית של איבוד התחנות ברדיו, וכלה באיפוס של המחשב שיכול לגרום לעבודה לא סדירה של המנוע בדקות הראשונות שלאחר ההתנעה הראשונה אחרי החיבור מחדש, שגעונות של האזעקה (מנסיון) וכו'.

פורסם

המצבר בן חצי שנה בלבד. אני לא הייתי מנתק אותו ל10 ימים.

במקרה הכי גרוע הייתי מתניע עם כבלים או בדחיפה. חבל לאפס את המחשב. ואם אתה לא יודע לכוון תחנות ברדיו זה אפילו יותר גרוע :)

פורסם
כוונתם, במידה ויש פריקת מצבר ברכב, (גניבת זרם מצרכן לא ידוע), שחרור כבלמצבר,

ימנע זאת. אך מיותר לעשות זאת לרכב, שלא עשה בעיות בעבר, למשך 10 ימים, אין צורך חיוני

לנתק.

בברכה

צביקה

בדיוק מהסיבה הזו מוטב לנתק(גניבת זרם מצרכן לא ידוע), תשמע אלו ימים קרים שמשפיעים על המשקל הסגולי של החומצה (אפילו אם המצבר בן חצי שנה) , בקשר למחשב הרכב או המערכות השונות זה תלוי, אם אתה מנתק מצבר לחצי שעה או לשבוע זה בדיוק אותו דבר וההשלכות

יהיו זהות.

דרך אגב, מחשב לא מאפסים ע"י ניתוק המתח!(חבל לאפס את המחשב)

• תוכן חדש...